“Tekzip etmekten usandık”

Siyaset 28.05.2020 - 12:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Tekzip etmekten usandık”

AK PARTİLİ VEKİL YILMAZ’DAN İYİ PARTİLİ VEKİL TÜRKKAN’A SERT TEPKİ;

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’ın AK Partili vekillerle ilgili sözlerine, Mehmet Akif Yılmaz sert tepki gösterdi.  İYİ Parti Grup Başkan Vekili Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Meclis’te düzenlediği basın toplantısında, AK Partili Kocaeli Milletvekillerinin belediyelerde yapılan halelere müdahil olduğunu iddia etmişti. Türkkan, “Yapılan bütün ihaleler, yapılan tüm işe alımlar AK Partili vekillere bağlı. AK Partili Kocaeli Milletvekilleri, Kocaeli'nin belediyelerini kendi aralarında pay ettiler. Gün gelecek tüm kirli işleri ortaya dökülecek.” demişti. Türkkan’ın bu sözleri tepki AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz’dan geldi. Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Yılmaz, “Bunların yalan ve iftiralarını tekzip etmekten usandık” dedi. AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz’ın açıklamaları şöyle; 1-Siyaseti gelir kapısı gören alçak zihniyetin tarz-ı siyaseti bu: yalan ve iftira. Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan TBMM ‘de Ak Parti Kocaeli Milletvekillerine yalan ve iftiralarıyla saldırmış. 2-Dinleyince şu söz geldi aklıma: “Bir lafa bakarım laf mı diye, bir de adama bakarım adam mı diye.” Bunda ikisi de yok. Bu MÜFTERİNİN iftiralarını atarken aynaya bakıp konuştuğu çok aşikar. Kendi Belediyeleri ile ilgili yaşadığı tecrübelerini dile getirdiği çok belli. 3- Bir parti Grup Başkanvekilinin böylesi büyük bir iftirayı atarken düşünmesi gerektiği söylenebilir ama Lütfi T. için bunun beyhude bir durum olduğunu tüm TBMM Milletvekilleri ve Aziz Milletimiz iyi bilir. Bunların yalan ve iftiralarını tekzip etmekten usandık. 4-Yalan ve iftiradan beslenen bu çukur siyaset anlayışı Milletimizin vicdanında yok olmaya mahkûmdur
AK PARTİLİ VEKİL YILMAZ’DAN İYİ PARTİLİ VEKİL TÜRKKAN’A SERT TEPKİ;

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’ın AK Partili vekillerle ilgili sözlerine, Mehmet Akif Yılmaz sert tepki gösterdi.  İYİ Parti Grup Başkan Vekili Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Meclis’te düzenlediği basın toplantısında, AK Partili Kocaeli Milletvekillerinin belediyelerde yapılan halelere müdahil olduğunu iddia etmişti. Türkkan, “Yapılan bütün ihaleler, yapılan tüm işe alımlar AK Partili vekillere bağlı. AK Partili Kocaeli Milletvekilleri, Kocaeli'nin belediyelerini kendi aralarında pay ettiler. Gün gelecek tüm kirli işleri ortaya dökülecek.” demişti. Türkkan’ın bu sözleri tepki AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz’dan geldi. Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Yılmaz, “Bunların yalan ve iftiralarını tekzip etmekten usandık” dedi.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz’ın açıklamaları şöyle;

1-Siyaseti gelir kapısı gören alçak zihniyetin tarz-ı siyaseti bu: yalan ve iftira. Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan TBMM ‘de Ak Parti Kocaeli Milletvekillerine yalan ve iftiralarıyla saldırmış.

2-Dinleyince şu söz geldi aklıma: “Bir lafa bakarım laf mı diye, bir de adama bakarım adam mı diye.” Bunda ikisi de yok. Bu MÜFTERİNİN iftiralarını atarken aynaya bakıp konuştuğu çok aşikar. Kendi Belediyeleri ile ilgili yaşadığı tecrübelerini dile getirdiği çok belli.

3- Bir parti Grup Başkanvekilinin böylesi büyük bir iftirayı atarken düşünmesi gerektiği söylenebilir ama Lütfi T. için bunun beyhude bir durum olduğunu tüm TBMM Milletvekilleri ve Aziz Milletimiz iyi bilir. Bunların yalan ve iftiralarını tekzip etmekten usandık.

4-Yalan ve iftiradan beslenen bu çukur siyaset anlayışı Milletimizin vicdanında yok olmaya mahkûmdur

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.