‘’Telafi maçımız’’

Spor 26.09.2017 - 10:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

‘’Telafi maçımız’’

İBRAHİM PİLAVCI ‘İŞ KAZASI’ DEDİ VE EKLEDİ:

Darıca Gençlerbirliği Basın Sözcüsü İbrahim Pilavcı, Çarşamba günü oynanacak olan Van BŞB karşılaşması öncesinde açıklamalarda bulunarak maçın önemine vurgu yaptı. K.Erciyes deplasmanında yaşanan puan kaybını ‘iş kazası’ olarak nitelendiren Pilavcı, Van BŞB maçı ile birlikte yeni bir sayfa açacaklarını söyledi. ‘’DARICA HER TAKIMI YENECEK GÜÇTE’’ Pilavcı, ‘’Van takımı grubun güçlü ekiplerinden bir tanesi. Hedef oynayacak takımlardan bir tanesi olduğunu düşünüyorum. Deplasmandan alınacak her puan değerlidir ancak Kayseri’de yaşadığımız 2 puan kaybını telafi etmek istiyorsak bu maçı kazanmalıyız. Darıca G.B bu ligde her takımı yenecek güçtedir. Teknik heyet ve futbolcularımıza başarılar diliyorum’’dedi.
İBRAHİM PİLAVCI ‘İŞ KAZASI’ DEDİ VE EKLEDİ:

Darıca Gençlerbirliği Basın Sözcüsü İbrahim Pilavcı, Çarşamba günü oynanacak olan Van BŞB karşılaşması öncesinde açıklamalarda bulunarak maçın önemine vurgu yaptı. K.Erciyes deplasmanında yaşanan puan kaybını ‘iş kazası’ olarak nitelendiren Pilavcı, Van BŞB maçı ile birlikte yeni bir sayfa açacaklarını söyledi.

‘’DARICA HER TAKIMI YENECEK GÜÇTE’’

Pilavcı, ‘’Van takımı grubun güçlü ekiplerinden bir tanesi. Hedef oynayacak takımlardan bir tanesi olduğunu düşünüyorum. Deplasmandan alınacak her puan değerlidir ancak Kayseri’de yaşadığımız 2 puan kaybını telafi etmek istiyorsak bu maçı kazanmalıyız. Darıca G.B bu ligde her takımı yenecek güçtedir. Teknik heyet ve futbolcularımıza başarılar diliyorum’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.