“Telafiyi Gebze’yle yapacağız’’

Spor 30.11.2016 - 10:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

“Telafiyi Gebze’yle yapacağız’’

Hafta sonunda Gebzespor’u sahasında konuk edecek olan Kartal Bulvarspor’da Teknik Direktör Rıdvan Elmastaş maç öncesinde değerlendirmelerde bulundu. 2005 yılında Gebzespor’da alt yapı koordinatörlüğü görevi yapan Elmastaş, Gebzespor karşılaşmasının kendisi için çok özel bir maç olacağını söyledi. ‘’4 FUTBOLCUMUZDAN YOKSUN OYNADIK’’ Kartal Bulvarspor’un deneyimli teknik patronu Rıdvan Elmastaş, gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Tunaspor karşısında alınan yenilgiyle ilgili açıklamalarda bulunan Elmastaş, ‘’Tunaspor karşısında sakat ve cezalılardan oluşan toplamda 4 futbolcumuzdan yoksun oynadık. Rakibin sahası, ölçü bakımından sıkıntılıydı. Bunun üstüne bir de sağanak yağmur eklenince, sahada istediklerimizi yansıtamadık ve yenilgiyle ayrıldık’’dedi. ‘’EKSİK OYUNCULARIMIZ DÖNECEK’’ Elmastaş Gebzespor’u yenmek istediklerini söyleyerek, ‘’Gebzespor maçında eksik oyuncularımız takımdaki yerlerini alacaklar. Sahamızın bizim için avantaj olacağını düşünüyorum. Kulübümüzün ekonomik yapısı sebebiyle kamp ya da özel prim gibi bir durum söz konusu değil. Gebzespor maçını kazanarak Tunaspor yenilgisini telafi etmek istiyoruz’’dedi.

Hafta sonunda Gebzespor’u sahasında konuk edecek olan Kartal Bulvarspor’da Teknik Direktör Rıdvan Elmastaş maç öncesinde değerlendirmelerde bulundu. 2005 yılında Gebzespor’da alt yapı koordinatörlüğü görevi yapan Elmastaş, Gebzespor karşılaşmasının kendisi için çok özel bir maç olacağını söyledi.

‘’4 FUTBOLCUMUZDAN YOKSUN OYNADIK’’

Kartal Bulvarspor’un deneyimli teknik patronu Rıdvan Elmastaş, gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Tunaspor karşısında alınan yenilgiyle ilgili açıklamalarda bulunan Elmastaş, ‘’Tunaspor karşısında sakat ve cezalılardan oluşan toplamda 4 futbolcumuzdan yoksun oynadık. Rakibin sahası, ölçü bakımından sıkıntılıydı. Bunun üstüne bir de sağanak yağmur eklenince, sahada istediklerimizi yansıtamadık ve yenilgiyle ayrıldık’’dedi.

‘’EKSİK OYUNCULARIMIZ DÖNECEK’’

Elmastaş Gebzespor’u yenmek istediklerini söyleyerek, ‘’Gebzespor maçında eksik oyuncularımız takımdaki yerlerini alacaklar. Sahamızın bizim için avantaj olacağını düşünüyorum. Kulübümüzün ekonomik yapısı sebebiyle kamp ya da özel prim gibi bir durum söz konusu değil. Gebzespor maçını kazanarak Tunaspor yenilgisini telafi etmek istiyoruz’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.