TELEFONLA ALİYEV'İ ARADI

08.10.2017 - 14:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

TELEFONLA ALİYEV'İ ARADI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti kampında yoğun bir telefon trafiği yaşadı.

Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan,  AK Parti kampında yoğun bir telefon trafiği yaşadı. Erdoğan,  Azerbaycan  Cumhurbaşkanı  İlham Aliyev,  Fransa  Cumhurbaşkanı  Emmanuel Macron ve  Hırvatistan  Cumhurbaşkanı Kolinda Grabar Kitaroviç ile telefonda görüştü.  AK Parti'nin 26. Değerlendirme ve İstişare Toplantısı, NG Güral Otel'de  AK Parti Genel Başkanı ve  Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan'ın açış konuşması ile başladı.  Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sabah saatlerinde yaptığı konuşma sonrası saat 13.30'a kadar ara verildi. Öğleden sonra başlayan oturumda ekonomi politikalarına ilişkin bilgilendirmeler ve sunumlar, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı  Berat Albayrak, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı  Ahmet Arslan ve Başbakan Yardımcısı  Mehmet Şimşek tarafından partililerle paylaşıldı. Öğleden sonra ise güvenlik ve dış politika sunumu, İçişleri Bakanı  Süleyman Soylu, Savunma Bakanı Nurettin Canikli, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu tarafından yapıldı. ERDOĞAN'IN KAMPTAKİ TELEFON TRAFİĞİ Cumhurbaşkanı Erdoğan,  AK Parti kampında önemli bir telefon trafiği yaşadı. Erdoğan, ilk olarak  Fransa  Cumhurbaşkanı  Emmanuel Macron ile telefon görüşmesi yaptı. Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre görüşmede ikili ilişkileri geliştirmenin yanı sıra başta  Irak ve  Suriye olmak üzere bölgedeki son gelişmeler hakkında fikir teatisinde bulunuldu. İki liderin gerek  Irak'ın, gerekse  Suriye'nin toprak bütünlüğünün korunmasının önemini vurguladıkları kaydedildi. Ardından  Cumhurbaşkanı Erdoğan,  Hırvatistan  Cumhurbaşkanı Kolinda Grabar Kitaroviç ile telefonda görüştü. Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre görüşmede ikili ilişkiler ele alındı. İki liderin  Türkiye ve  Hırvatistanarasındaki iyi ilişkiler ve işbirliğinin daha da geliştirilmesi gerektiğini vurguladıkları belirtildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın görüştüğü bir diğer isim  Azerbaycan  Cumhurbaşkanı  İlham Aliyev oldu. Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre iki lider Türkiye-Azerbaycan ilişkilerinin yanı sıra bölgesel konuları da ele aldılar. Görüşmede,  Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ekim sonunda  Azerbaycan'a yapmayı planladığı ziyarete de değinildi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti kampında yoğun bir telefon trafiği yaşadı.

Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan,  AK Parti kampında yoğun bir telefon trafiği yaşadı. Erdoğan,  Azerbaycan  Cumhurbaşkanı  İlham Aliyev,  Fransa  Cumhurbaşkanı  Emmanuel Macron ve  Hırvatistan  Cumhurbaşkanı Kolinda Grabar Kitaroviç ile telefonda görüştü.  AK Parti'nin 26. Değerlendirme ve İstişare Toplantısı, NG Güral Otel'de  AK Parti Genel Başkanı ve  Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan'ın açış konuşması ile başladı.  Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sabah saatlerinde yaptığı konuşma sonrası saat 13.30'a kadar ara verildi. Öğleden sonra başlayan oturumda ekonomi politikalarına ilişkin bilgilendirmeler ve sunumlar, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı  Berat Albayrak, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı  Ahmet Arslan ve Başbakan Yardımcısı  Mehmet Şimşek tarafından partililerle paylaşıldı. Öğleden sonra ise güvenlik ve dış politika sunumu, İçişleri Bakanı  Süleyman Soylu, Savunma Bakanı Nurettin Canikli, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu tarafından yapıldı.

ERDOĞAN'IN KAMPTAKİ TELEFON TRAFİĞİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan,  AK Parti kampında önemli bir telefon trafiği yaşadı. Erdoğan, ilk olarak  Fransa  Cumhurbaşkanı  Emmanuel Macron ile telefon görüşmesi yaptı. Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre görüşmede ikili ilişkileri geliştirmenin yanı sıra başta  Irak ve  Suriye olmak üzere bölgedeki son gelişmeler hakkında fikir teatisinde bulunuldu. İki liderin gerek  Irak'ın, gerekse  Suriye'nin toprak bütünlüğünün korunmasının önemini vurguladıkları kaydedildi.

Ardından  Cumhurbaşkanı Erdoğan,  Hırvatistan  Cumhurbaşkanı Kolinda Grabar Kitaroviç ile telefonda görüştü. Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre görüşmede ikili ilişkiler ele alındı. İki liderin  Türkiye ve  Hırvatistanarasındaki iyi ilişkiler ve işbirliğinin daha da geliştirilmesi gerektiğini vurguladıkları belirtildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın görüştüğü bir diğer isim  Azerbaycan  Cumhurbaşkanı  İlham Aliyev oldu. Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre iki lider Türkiye-Azerbaycan ilişkilerinin yanı sıra bölgesel konuları da ele aldılar. Görüşmede,  Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ekim sonunda  Azerbaycan'a yapmayı planladığı ziyarete de değinildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.