19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

TEM’de kaza: 3 yaralı

Gebze 21.02.2017 - 12:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

TEM’de kaza: 3 yaralı

ARAÇ REFÜJLERE ÇARPTI: TEM Otoyolu Gebze kesiminde İzmit istikametinde  Balküpü Köprüsü yakınlarında  dün akşamüstü meydana gelen kazada üç kişi çok ağır şekilde yaralandı. İstanbul istikametinden İzmit istikametine seyretmekte olan plakası belirlenemeyen bir otomobil aşırı hız nedeniyle sağ kesimde bulunan refüjlere çarparak parçalandı. Saat 16.15 sıralarında meydana gelen kaza sonucu aracın içinde bulunan üç kişi ağır şekilde yaralandı. Yaralılar olay yerine intikal eden 112 Acil ekipleri tarafından acilen hastaneye kaldırılırken, otoyoldaki trafik bir süre aksadı, daha sonra olay yerine gelen otoyol polisi trafiğin normal seyrine dönmesi için çalışma başlattı.

ARAÇ REFÜJLERE ÇARPTI:

TEM Otoyolu Gebze kesiminde İzmit istikametinde  Balküpü Köprüsü yakınlarında  dün akşamüstü meydana gelen kazada üç kişi çok ağır şekilde yaralandı. İstanbul istikametinden İzmit istikametine seyretmekte olan plakası belirlenemeyen bir otomobil aşırı hız nedeniyle sağ kesimde bulunan refüjlere çarparak parçalandı. Saat 16.15 sıralarında meydana gelen kaza sonucu aracın içinde bulunan üç kişi ağır şekilde yaralandı. Yaralılar olay yerine intikal eden 112 Acil ekipleri tarafından acilen hastaneye kaldırılırken, otoyoldaki trafik bir süre aksadı, daha sonra olay yerine gelen otoyol polisi trafiğin normal seyrine dönmesi için çalışma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.