TEM'de korkutan kaza! 3 yaralı

Çayırova 19.11.2016 - 21:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

TEM'de korkutan kaza! 3 yaralı

TEM Otoyolu Çayırova geçişinde İstanbul istikametine giden otomobilin bariyerlere çarptığı kazada, aynı aileden 3 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, TEM Otoyolu'ndan İstanbul istikametine giden Şahabettin Karacuban'ın kullandığı 34 FT 8280 plakalı otomobil, Şekerpınar gişeleri mevkisinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere çarptı. Kazada, sürücü Karacuban ile annesi Hatun ve babası Mehmet Karacuban yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekiplerince çevredeki hastanelere kaldırılırken, baba Karabucan'ın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. İstanbul istikametindeki ulaşım, kaza nedeniyle bir süre kontrollü olarak sağlandı  

TEM Otoyolu Çayırova geçişinde İstanbul istikametine giden otomobilin bariyerlere çarptığı kazada, aynı aileden 3 kişi yaralandı.
Alınan bilgiye göre, TEM Otoyolu'ndan İstanbul istikametine giden Şahabettin Karacuban'ın kullandığı 34 FT 8280 plakalı otomobil, Şekerpınar gişeleri mevkisinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere çarptı. Kazada, sürücü Karacuban ile annesi Hatun ve babası Mehmet Karacuban yaralandı.
Yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekiplerince çevredeki hastanelere kaldırılırken, baba Karabucan'ın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. İstanbul istikametindeki ulaşım, kaza nedeniyle bir süre kontrollü olarak sağlandı

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.