19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

TEM'de zincirleme kaza: 6 yaralı

17.11.2015 - 12:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

TEM'de zincirleme kaza: 6 yaralı

TEM otoyolu Seyrantepe Mevkii, Ankara istikametinde iki kamyon ve bir İETT otobüsünün karıştığı zincirleme kazada 6 kişi yaralandı.

Kaza nedeniyle TEM otoyolu Ankara istikameti bir süre trafiğe kapandı. TEM Otoyolu trafiğinde oluşan yoğunluk Otogar Kavşağı'na kadar uzandı. TEM'i kullanmak istemeyen vatandaşlar ise D-100 karayolu ve Boğaziçi Köprüsü'ne yöneldi. Bu güzergahlarda da trafik arttı. TEM Otoyolu Maslak Köprülü Kavşağı yakınında Edirne yönünde seyreden Hami Coşkun'un kullandığı kamyona, bir başka kamyon arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi ile yolu ayıran bariyerleri aşarak karşı şeride geçen  Coşkun'un kullandığı kamyon, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü yönünde seyreden kamyonet, özel halk otobüsü ve bir otomobille çarpıştı.   Olay yerine gelen itfaiye ekipleri araçları içerisinde sıkışan sürücüleri yaklaşık yarım saatlik çalışmanın ardından kurtardı. Kazada 2 kamyonet sürücüsü olduğu yerde sıkışırken yaralanan 4 vatandaş vatandaşların yardımıyla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Meydana gelentrafik kazasında 6 kişinin yaralanırken şans eseri can kaybı yaşanmadı. İtfaiye ekipleri kaza nedeniyle yoğunluk yaşanan yolda güçlükle ilerlemeye çalışırken, polis ekipleri emniyet şeridini açmak için çalışmalar yaptı. KAZA TEM OTOYOLU’NU KİLİTLEDİ Kaza nedeniyle TEM Otoyolu trafiğinde oluşan yoğunluk Otogar Kavşağı'na kadar uzandı. TEM'i kullanmak istemeyen vatandaşlar ise D-100 karayolu ve Boğaziçi Köprüsü'ne yöneldi. Bu güzergahlarda da trafik arttı.        
TEM otoyolu Seyrantepe Mevkii, Ankara istikametinde iki kamyon ve bir İETT otobüsünün karıştığı zincirleme kazada 6 kişi yaralandı.

Kaza nedeniyle TEM otoyolu Ankara istikameti bir süre trafiğe kapandı. TEM Otoyolu trafiğinde oluşan yoğunluk Otogar Kavşağı'na kadar uzandı. TEM'i kullanmak istemeyen vatandaşlar ise D-100 karayolu ve Boğaziçi Köprüsü'ne yöneldi. Bu güzergahlarda da trafik arttı.

TEM Otoyolu Maslak Köprülü Kavşağı yakınında Edirne yönünde seyreden Hami Coşkun'un kullandığı kamyona, bir başka kamyon arkadan çarptı.

Çarpmanın etkisi ile yolu ayıran bariyerleri aşarak karşı şeride geçen 

Coşkun'un kullandığı kamyon, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü yönünde seyreden kamyonet, özel halk otobüsü ve bir otomobille çarpıştı.

 

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri araçları içerisinde sıkışan sürücüleri yaklaşık yarım saatlik çalışmanın ardından kurtardı. Kazada 2 kamyonet sürücüsü olduğu yerde sıkışırken yaralanan 4 vatandaş vatandaşların yardımıyla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Meydana gelentrafik kazasında 6 kişinin yaralanırken şans eseri can kaybı yaşanmadı.

İtfaiye ekipleri kaza nedeniyle yoğunluk yaşanan yolda güçlükle ilerlemeye çalışırken, polis ekipleri emniyet şeridini açmak için çalışmalar yaptı.

KAZA TEM OTOYOLU’NU KİLİTLEDİ

Kaza nedeniyle TEM Otoyolu trafiğinde oluşan yoğunluk Otogar Kavşağı'na kadar uzandı. TEM'i kullanmak istemeyen vatandaşlar ise D-100 karayolu ve Boğaziçi Köprüsü'ne yöneldi. Bu güzergahlarda da trafik arttı.

 
 
 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.