TEM OTOYOLUNDA ZİNCİRLEME KAZA: 5 YARALI

Kocaeli 26.03.2016 - 11:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

TEM OTOYOLUNDA ZİNCİRLEME KAZA: 5 YARALI

TEM otoyolu Bekirdere rampasında çelik sac levha yüklü kamyonun bariyerlere çarparak devrilmesinin ardından arkasından gelen araçlarında kazaya karışması üzerine zincirleme kaza mayedana geldi. Kazada 5 kişi yaralanırken TEM otoyolunun Ankara istikametinde uzun araç kuyrukları oluştu

Edinilen bilgi ve iddialara göre kaza şu şekilde meydana geldi. TEM otoyolundan Ankara istikametinde seyir halinde olan Bekir Kandermir idaresindeki çelik sac levha yüklü 4 2 ES 443 plakalı kamyon sürücüsü Bekirdere rampasında direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan kamyon yol kenarındaki bariyerlerin üzerine çıkan kamyon bir süre bariyelerin üzerinden giderek yolun sol şeridine yan yattı. Devrilen kamyon sol şeridinden seyir halinde olan Emin Kirtek idaresindeki 34 VJ 2510 plakalı otomobile çarpması ile araç bariyerlere çarparak durdu. ZİNCİRLEME KAZA MEYDANA GELDİ 16 KK 416 plakalı yolcu otobüsünün sürücüsü Halil Uyar kazayı son anda fark ederek durdu. Ancak arkasından gelen Ahmet Elmacı idaresindeki 42 KU 660 plakalı TIR’ın otobüse çapması ile otobüs önündeki otomobile çarptı. Meydana gelen trafik kazasında araçlarda maddi hasar meydana gelirken 3 sürücü ve 2 yolcu yaralandı. Otobüs sürücüsü ise kazada hafif yaralandı. Kazayı gören vatadaşların haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada bulundukları yerde sıkışan sürücü ve yolcular itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu sıkıştıkları yerden çıkartılarak ambulanslara alındı   5 KİLOMETRELİK KUYRUK  Yaralılardan Emin Kirtek ve Ahmet Elmacı ambulansla Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesine, Bekir Kandemir ve Fatih Demirtürk İzmit Seka Devlet Hastanesine, Sevgi Şen ise Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken kaza nedeniyle TEM otoyolunun Ankara istikametinde yaklaşık 5 kilometre araç kuyrukları oluştu. Trafik bir süre tek şeritten kontrollü olarak verilirken araçların yoldan kaldırılmasının ardından yol yerinden trafiğe açıldı. Polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.    
TEM otoyolu Bekirdere rampasında çelik sac levha yüklü kamyonun bariyerlere çarparak devrilmesinin ardından arkasından gelen araçlarında kazaya karışması üzerine zincirleme kaza mayedana geldi. Kazada 5 kişi yaralanırken TEM otoyolunun Ankara istikametinde uzun araç kuyrukları oluştu

Edinilen bilgi ve iddialara göre kaza şu şekilde meydana geldi. TEM otoyolundan Ankara istikametinde seyir halinde olan Bekir Kandermir idaresindeki çelik sac levha yüklü 4 2 ES 443 plakalı kamyon sürücüsü Bekirdere rampasında direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan kamyon yol kenarındaki bariyerlerin üzerine çıkan kamyon bir süre bariyelerin üzerinden giderek yolun sol şeridine yan yattı. Devrilen kamyon sol şeridinden seyir halinde olan Emin Kirtek idaresindeki 34 VJ 2510 plakalı otomobile çarpması ile araç bariyerlere çarparak durdu.

ZİNCİRLEME KAZA MEYDANA GELDİ

16 KK 416 plakalı yolcu otobüsünün sürücüsü Halil Uyar kazayı son anda fark ederek durdu. Ancak arkasından gelen Ahmet Elmacı idaresindeki 42 KU 660 plakalı TIR’ın otobüse çapması ile otobüs önündeki otomobile çarptı. Meydana gelen trafik kazasında araçlarda maddi hasar meydana gelirken 3 sürücü ve 2 yolcu yaralandı. Otobüs sürücüsü ise kazada hafif yaralandı. Kazayı gören vatadaşların haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada bulundukları yerde sıkışan sürücü ve yolcular itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu sıkıştıkları yerden çıkartılarak ambulanslara alındı

 

5 KİLOMETRELİK KUYRUK

 Yaralılardan Emin Kirtek ve Ahmet Elmacı ambulansla Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesine, Bekir Kandemir ve Fatih Demirtürk İzmit Seka Devlet Hastanesine, Sevgi Şen ise Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken kaza nedeniyle TEM otoyolunun Ankara istikametinde yaklaşık 5 kilometre araç kuyrukları oluştu. Trafik bir süre tek şeritten kontrollü olarak verilirken araçların yoldan kaldırılmasının ardından yol yerinden trafiğe açıldı. Polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.