TEM Otoyolunu kullanacaklar dikkat!

Kocaeli 18.06.2020 - 16:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

TEM Otoyolunu kullanacaklar dikkat!

TEM Otolunda altgeçit çalışması sebebiyle İstanbul istikameti trafiğe kapatıldı Kocaeli Şehir Hastanesi inşaatı kapsamında TEM Otoyolu İzmit Batı Kavşağı ile İzmit Kandıra Kavşağı arası Gültepe mevkiinde yapılan altgeçit çalışması nedeniyle otoyolun İstanbul istikameti trafiğe kapatıldı. Trafik Ankara istikametinde tek şerit üzerinden çift yönlü olarak sağlanacak. Konuyla ilgili yapılan açıklamada, yol çalışması gerekse de diğer noktalarda yapılan yol çalışmaları nedeniyle trafik TEM Otoyolu üzerinde yoğunlaşmakta ve buna bağlı olarak D-100 Karayolunda ve bağlantı yollarında araç trafiğinde yoğunluklar yaşandığı belirtildi. Kocaeli Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “20 Haziran 2020 Cumartesi günü 09:30’da ilimizde yapılacak olan LGS sınavına katılacak öğrencilerimizin mağdur olmamaları için okul güzergahlarında meydana gelebilecek trafik yoğunluğu da dikkate alınarak sınav başlama saatinden önce sınava girecekleri okullarda olacak şekilde yola çıkmaları faydalı olacaktır. Ayrıca Emniyet Müdürlüğümüzce Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile birlikte sınava girecek öğrencilerimizin herhangi bir olumsuzluk yaşamaması amacıyla okul güzergâhlarında gerekli trafik tedbirleri alınmıştır” denildi.  

TEM Otolunda altgeçit çalışması sebebiyle İstanbul istikameti trafiğe kapatıldı

Kocaeli Şehir Hastanesi inşaatı kapsamında TEM Otoyolu İzmit Batı Kavşağı ile İzmit Kandıra Kavşağı arası Gültepe mevkiinde yapılan altgeçit çalışması nedeniyle otoyolun İstanbul istikameti trafiğe kapatıldı. Trafik Ankara istikametinde tek şerit üzerinden çift yönlü olarak sağlanacak. Konuyla ilgili yapılan açıklamada, yol çalışması gerekse de diğer noktalarda yapılan yol çalışmaları nedeniyle trafik TEM Otoyolu üzerinde yoğunlaşmakta ve buna bağlı olarak D-100 Karayolunda ve bağlantı yollarında araç trafiğinde yoğunluklar yaşandığı belirtildi. Kocaeli Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “20 Haziran 2020 Cumartesi günü 09:30’da ilimizde yapılacak olan LGS sınavına katılacak öğrencilerimizin mağdur olmamaları için okul güzergahlarında meydana gelebilecek trafik yoğunluğu da dikkate alınarak sınav başlama saatinden önce sınava girecekleri okullarda olacak şekilde yola çıkmaları faydalı olacaktır. Ayrıca Emniyet Müdürlüğümüzce Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile birlikte sınava girecek öğrencilerimizin herhangi bir olumsuzluk yaşamaması amacıyla okul güzergâhlarında gerekli trafik tedbirleri alınmıştır” denildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.