“Temastan kaçının!”

29.06.2020 - 10:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Temastan kaçının!”

MHP GEBZE İLÇE BAŞKANI UYARDI;

MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural tatil için Gebze’den ayrılan vatandaşlara, “Lütfen gittiğiniz yerlerde temastan kaçının” dedi. Pazar günü tamamlanan Yükseköğretime Geçiş Sınavı’nın ardından birçok Gebzeli şehri terk ederek ya memleketine ya da tatile gitti. Durumu fark eden MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural, “Sitenin otoparkında da yer var, yan sokakta da araç için bol bol yer var. Yani, sınav sonrası herkes neredeyse gitmiş. Tahminimce, bir kaç gün içinde Kocaeli'nde ve İstanbul’da vaka sayıları düşecek; ama diğer şehirlerin insanlarına ve yöneticilerine Allah yardımcı olsun. Lütfen gittiğiniz yerlerde temastan kaçının” diye açıklamada bulundu.
MHP GEBZE İLÇE BAŞKANI UYARDI;

MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural tatil için Gebze’den ayrılan vatandaşlara, “Lütfen gittiğiniz yerlerde temastan kaçının” dedi.

Pazar günü tamamlanan Yükseköğretime Geçiş Sınavı’nın ardından birçok Gebzeli şehri terk ederek ya memleketine ya da tatile gitti. Durumu fark eden MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural, “Sitenin otoparkında da yer var, yan sokakta da araç için bol bol yer var. Yani, sınav sonrası herkes neredeyse gitmiş. Tahminimce, bir kaç gün içinde Kocaeli'nde ve İstanbul’da vaka sayıları düşecek; ama diğer şehirlerin insanlarına ve yöneticilerine Allah yardımcı olsun. Lütfen gittiğiniz yerlerde temastan kaçının” diye açıklamada bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.