Temizlik Çalışanlarına Tam Not

23.07.2018 - 10:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Temizlik Çalışanlarına Tam Not

Haftasonu yüzmek, piknik yapmak, sahilde ki tesislerde vakit keçirmek ve Şehirler Kültürler Kaynaşması Şölenlerini takip etmek üzere Darıca Sahillerine akın eden binlerce insanın bıraktığı çöpleri bir gecede temizleyen Darıca Belediyesi Temizlik Müdürlüğü’ne bağlı çalışanlar adeta biz mucizeye imza atıyorlar. Maalesef vatandaşların keyifle yaptığı mangal ve diğer aktiviteler sonrası çöplerini konteynerlere bırakmaması, poşetlememesi ve ya kullandığı mekanı temizlememesi sonrasında ortaya çıkan kirlilik Darıca Belediyesi’ne bağlı temizlik çalışanları tarafından ortadan kaldırılıyor. Geçtiğimiz Pazar günü 20 Binden fazla insanı konuk eden Darıca Sahillerinde akşam saatlerinde çöpler neredeyse dağ yığını haline dönüşürken pazartesi sabahı çalışanlar tarafından pırıl pırıl bir dönüşüm yaşadığı görüldü.  Haftanın ilk iş günü olmasına karşılık erken saatte yine piknik alanını dolduran vatandaşlar için sıcak piknik alanı Darıca ve çevre ilçe halkının vazgeçilmez uğrak yeri haline dönüştü. Adnan Ayvaz-Darıca

Haftasonu yüzmek, piknik yapmak, sahilde ki tesislerde vakit keçirmek ve Şehirler Kültürler Kaynaşması Şölenlerini takip etmek üzere Darıca Sahillerine akın eden binlerce insanın bıraktığı çöpleri bir gecede temizleyen Darıca Belediyesi Temizlik Müdürlüğü’ne bağlı çalışanlar adeta biz mucizeye imza atıyorlar.

Maalesef vatandaşların keyifle yaptığı mangal ve diğer aktiviteler sonrası çöplerini konteynerlere bırakmaması, poşetlememesi ve ya kullandığı mekanı temizlememesi sonrasında ortaya çıkan kirlilik Darıca Belediyesi’ne bağlı temizlik çalışanları tarafından ortadan kaldırılıyor. Geçtiğimiz Pazar günü 20 Binden fazla insanı konuk eden Darıca Sahillerinde akşam saatlerinde çöpler neredeyse dağ yığını haline dönüşürken pazartesi sabahı çalışanlar tarafından pırıl pırıl bir dönüşüm yaşadığı görüldü.  Haftanın ilk iş günü olmasına karşılık erken saatte yine piknik alanını dolduran vatandaşlar için sıcak piknik alanı Darıca ve çevre ilçe halkının vazgeçilmez uğrak yeri haline dönüştü.

Adnan Ayvaz-Darıca

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.