“Tepecik maçı final değil”

Spor 11.02.2019 - 17:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

“Tepecik maçı final değil”

YOMRA’DAN 1 PUANLA DÖNEN MENEKŞE’DE, ALAETTİN ÇİÇEK TEPECİK MAÇI İÇİN KONUŞTU:

Gebzespor Teknik Direktörü Alaettin Çiçek, Yomraspor karşısında sezonun en iyi ilk 45 dakikasını oynamalarına karşın 1 puanın kötü olmadığını söylerken, gelecek hafta oynanacak olan Tepecikspor karşılaşmasının final havasına sokulmasını doğru bulmadığını ifade etti. Gebzespor Teknik Direktörü Alaettin Çiçek, 0-0 biten Yomraspor maçını ve gelecek hafta oynanacak olan kritik B.Tepecikspor karşılaşmasını gazetemize değerlendirdi. Göreve geldikleri günden bu yana en başarılı ilk 45 dakikalarını Yomraspor deplasmanında gösterdiklerini vurgulayan Çiçek, 5-6 gol atabilecekleri bir devrede soyunma odasına golsüz eşitlikle gittiklerini söyledi. İkinci yarı rakiplerinin üzerilerine geleceklerini bildiklerini ve tam da düşündükleri gibi olduğunu belirten Çiçek, şöyle konuştu: “1 PUAN KÖTÜ DEĞİL” “Karadeniz deplasmanları genelde böyledir. Karadeniz takımı olan Yomraspor beklediğimiz gibi hırçın ve agresif oyunu tercih etti. Taktir haklarının çoğunluğunu rakipten yana kullanan, sertliğe prim tanıyan bir hakemi de yanlarına alarak özellikle maçın son 10 dakikasında üzerimizde ciddi bir baskı yaşadık. Bu periyotta kalemizi iyi savunduk. Üstelik 90+5’te yakaladığımız çok net gol pozisyonunu değerlendirmiş olsaydık, deplasmanından 3 puanla dönmemiz işten bile değildi. Ancak buna karşın böyle bir maçtan 1 puanla dönmek kötü değil” ifadelerini kullandı. “MAÇI GERGİN HALE GETİRMEK DOĞRU DEĞİL” Büyükçekmece Tepecikspor karşılaşmasına dair düşüncelerini dile getiren tecrübeli teknik adam, bu karşılaşmayı final havasına sokmanın kendileri için büyük bir tehlike olabileceğinin altını çizdi. Çiçek, “Bu maç ilk değil, son maçımız da olmayacak. Tepecikspor maçından sonra oynayacağımız tam 11 karşılaşma olacak. Bu sadece bir 3 puan maçı. ‘Erken final’ gibi ifadeler kullanarak maçı gergin bir hale getirip oyuncularımızı baskı altına almayı doğru bulmuyorum. Taraftarlarımızın da bu bilinçle tribünleri dolduracakları inancındayım” şeklinde konuştu.
YOMRA’DAN 1 PUANLA DÖNEN MENEKŞE’DE, ALAETTİN ÇİÇEK TEPECİK MAÇI İÇİN KONUŞTU:

Gebzespor Teknik Direktörü Alaettin Çiçek, Yomraspor karşısında sezonun en iyi ilk 45 dakikasını oynamalarına karşın 1 puanın kötü olmadığını söylerken, gelecek hafta oynanacak olan Tepecikspor karşılaşmasının final havasına sokulmasını doğru bulmadığını ifade etti.

Gebzespor Teknik Direktörü Alaettin Çiçek, 0-0 biten Yomraspor maçını ve gelecek hafta oynanacak olan kritik B.Tepecikspor karşılaşmasını gazetemize değerlendirdi. Göreve geldikleri günden bu yana en başarılı ilk 45 dakikalarını Yomraspor deplasmanında gösterdiklerini vurgulayan Çiçek, 5-6 gol atabilecekleri bir devrede soyunma odasına golsüz eşitlikle gittiklerini söyledi. İkinci yarı rakiplerinin üzerilerine geleceklerini bildiklerini ve tam da düşündükleri gibi olduğunu belirten Çiçek, şöyle konuştu:

“1 PUAN KÖTÜ DEĞİL”

“Karadeniz deplasmanları genelde böyledir. Karadeniz takımı olan Yomraspor beklediğimiz gibi hırçın ve agresif oyunu tercih etti. Taktir haklarının çoğunluğunu rakipten yana kullanan, sertliğe prim tanıyan bir hakemi de yanlarına alarak özellikle maçın son 10 dakikasında üzerimizde ciddi bir baskı yaşadık. Bu periyotta kalemizi iyi savunduk. Üstelik 90+5’te yakaladığımız çok net gol pozisyonunu değerlendirmiş olsaydık, deplasmanından 3 puanla dönmemiz işten bile değildi. Ancak buna karşın böyle bir maçtan 1 puanla dönmek kötü değil” ifadelerini kullandı.

“MAÇI GERGİN HALE GETİRMEK DOĞRU DEĞİL”

Büyükçekmece Tepecikspor karşılaşmasına dair düşüncelerini dile getiren tecrübeli teknik adam, bu karşılaşmayı final havasına sokmanın kendileri için büyük bir tehlike olabileceğinin altını çizdi. Çiçek, “Bu maç ilk değil, son maçımız da olmayacak. Tepecikspor maçından sonra oynayacağımız tam 11 karşılaşma olacak. Bu sadece bir 3 puan maçı. ‘Erken final’ gibi ifadeler kullanarak maçı gergin bir hale getirip oyuncularımızı baskı altına almayı doğru bulmuyorum. Taraftarlarımızın da bu bilinçle tribünleri dolduracakları inancındayım” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.