19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Terim amatöre el atıyor

Spor 18.11.2016 - 11:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Terim amatöre el atıyor

Terim amatöre el atıyor

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Genel Başkanı ve TFF Yönetim Kurulu ve İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmez'in ortak girişimleriyle, amatör kulüplerin yönetsel açıdan gelişimine katkı sağlamak amacıyla geçen sezon başlatılan amatör kulüplere yönelik kulüp yönetimi eğitimleri bu sezon da devam edecek.   FARKLI NOKTALARDA DÜZENLENECEK Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu'nun belirleyeceği takvimin ardından seminerler Türkiye'nin pek çok farklı noktasında düzenlenecek. Projede eğitmen desteğini Türkiye Futbol Direktörlüğü verecek. Bir gün sürecek organizasyonlarda; "Temel Kulüp Yönetimi", " Üyelik-Taraftar-Gönüllük", "Temel Spor Pazarlaması", "Sportif Yönetim" başlıklarında eğitimler gerçekleştirilecek.
Terim amatöre el atıyor

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Genel Başkanı ve TFF Yönetim Kurulu ve İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmez'in ortak girişimleriyle, amatör kulüplerin yönetsel açıdan gelişimine katkı sağlamak amacıyla geçen sezon başlatılan amatör kulüplere yönelik kulüp yönetimi eğitimleri bu sezon da devam edecek.  

FARKLI NOKTALARDA DÜZENLENECEK

Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu'nun belirleyeceği takvimin ardından seminerler Türkiye'nin pek çok farklı noktasında düzenlenecek. Projede eğitmen desteğini Türkiye Futbol Direktörlüğü verecek. Bir gün sürecek organizasyonlarda; "Temel Kulüp Yönetimi", " Üyelik-Taraftar-Gönüllük", "Temel Spor Pazarlaması", "Sportif Yönetim" başlıklarında eğitimler gerçekleştirilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.