19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Terlediler

Darıca 27.04.2016 - 15:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Terlediler

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa İltekin ve Metin Söylemez Darıca Aslan Çimento İlköğretim Okulu öğrencilerinin “Yerel Yönetimler” dersi için meclis salonunda sorularını cevaplandırdılar. Öğrenciler birbirinden ilginç soruları ile Başkan Karabacak ve Yardımcıları İltekin ile Söylemez’i şaşırttılar.

BAŞKAN İTİRAF ETTİ BU KONUDA BAŞARI ELDE EDEMEDİK   Darıca Aslan Çimento İlköğretim Okulu öğrencilerinden gelen “Sabahları okula giderken ve okul çıkışında sokak köpekleri yüzünden sorun yaşıyoruz. Köpeklerden korkuyoruz. Bunlar için bir çözüm düşünceniz var mı? Sorusu karşılığında Başkan Karabacak, “İtiraf ediyorum bu konuda çok başarılı sayılmayız. Köpekleri toplamak kolay olmuyor. Bazen aracın sesinden ve renginden dahi köpekler çalışma ekiplerimizin niyetini anlıyor. Her mahallede belirli kedi köpekler var. Aslında onlarla bir arada yaşamayı öğrensek sorun bir nebze çözülebilir. Onlar yiyecek ve içecek verirsek bizlere saldırmazlar. Ancak bazı ilçeler köpeklerini kamyonlarla getirip bizim ilçemize gizlice bırakıp gidiyorlar.” Dedi.   AMACIMIZ HALKIMIZA HİZMET ETMEK Darıca Belediye Başkanı Şükrü mahalli idarelerde elde ettiği tecrübe, mevzuat, yönetim ve idare şeklini çocuklara anlattı. Başkan Karabacak, “Bizler de sizler gibi bu sıralardan geçtik. Bugünün çocukları olan sizler yarın Yeni Türkiye’nin mimarları, valileri, bürokratları, doktorları, askerleri ve öğretmenleri olacaksınız. Size tavsiyem nitelikli ve donanımlı bir birey olmak için sürekli okuyun. Ülkemize, vatanımıza hayırlı insanlar olun. Sizlere sunulan bu imkânların kıymetini bilerek derslerinize iyi çalışın” dedi. Öğrenciler Darıca Belediyesi’nin görevleri, çalışma şekli, belediye başkanı nasıl olunur şeklinde sorulara içtenlikle cevap veren Darıca Belediye Başkanı şükrü Karabacak ders sonunda onlara çeşitli hediyeler sundu.  
Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa İltekin ve Metin Söylemez Darıca Aslan Çimento İlköğretim Okulu öğrencilerinin “Yerel Yönetimler” dersi için meclis salonunda sorularını cevaplandırdılar. Öğrenciler birbirinden ilginç soruları ile Başkan Karabacak ve Yardımcıları İltekin ile Söylemez’i şaşırttılar.

BAŞKAN İTİRAF ETTİ BU KONUDA BAŞARI ELDE EDEMEDİK

 

Darıca Aslan Çimento İlköğretim Okulu öğrencilerinden gelen “Sabahları okula giderken ve okul çıkışında sokak köpekleri yüzünden sorun yaşıyoruz. Köpeklerden korkuyoruz. Bunlar için bir çözüm düşünceniz var mı? Sorusu karşılığında Başkan Karabacak, “İtiraf ediyorum bu konuda çok başarılı sayılmayız. Köpekleri toplamak kolay olmuyor. Bazen aracın sesinden ve renginden dahi köpekler çalışma ekiplerimizin niyetini anlıyor. Her mahallede belirli kedi köpekler var. Aslında onlarla bir arada yaşamayı öğrensek sorun bir nebze çözülebilir. Onlar yiyecek ve içecek verirsek bizlere saldırmazlar. Ancak bazı ilçeler köpeklerini kamyonlarla getirip bizim ilçemize gizlice bırakıp gidiyorlar.” Dedi.

 

AMACIMIZ HALKIMIZA HİZMET ETMEK

Darıca Belediye Başkanı Şükrü mahalli idarelerde elde ettiği tecrübe, mevzuat, yönetim ve idare şeklini çocuklara anlattı. Başkan Karabacak, “Bizler de sizler gibi bu sıralardan geçtik. Bugünün çocukları olan sizler yarın Yeni Türkiye’nin mimarları, valileri, bürokratları, doktorları, askerleri ve öğretmenleri olacaksınız. Size tavsiyem nitelikli ve donanımlı bir birey olmak için sürekli okuyun. Ülkemize, vatanımıza hayırlı insanlar olun. Sizlere sunulan bu imkânların kıymetini bilerek derslerinize iyi çalışın” dedi. Öğrenciler Darıca Belediyesi’nin görevleri, çalışma şekli, belediye başkanı nasıl olunur şeklinde sorulara içtenlikle cevap veren Darıca Belediye Başkanı şükrü Karabacak ders sonunda onlara çeşitli hediyeler sundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.