19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Termeli müftü Dilovası’na uğurlandı

Dilovası 30.06.2020 - 21:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Termeli müftü Dilovası’na uğurlandı

Samsun Terme İlçe Müftüsü Recep Apaydın’ın Dilovası’nda atanması ile Apaydın’a veda yemeği düzenlendi. Müftü Recep Apaydın için verilen yemek programına ilçe protokolü katıldı. Yemek sonrası bir konuşma yapan Müftü Recep Apaydın, “Görev yaptığımız süre boyunca hiç kimseyle problemimiz olmadan, birbirimizi anlayarak, biz size abilik, sizde görevinizi yaparak güzel bir dönem geçirdik. Ben sizleri tanımaktan, sizlerle beraber görev yapmaktan memnun ve mutluyum. Sizleri çok seviyorum. Sizlerin de beni sevdiğini tahmin ediyorum. Güzel ilişki ve diyaloglarımız oldu. Bu programı tertiplediğiniz için çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun, hepiniz Allah’a emanet olun” dedi. BAŞARILAR DİLİYORUM İlçelerinde görev yapan Müftü Apaydın ile ile güzel anıları olduğunu söyleyen Terme Belediye Başkanı Av. Ali Kılıç, “Hiçbir kırgınlığımız olmadı. Bizler hakkımızı helal ediyoruz. Dik duruşundan dolayı kendisini tebrik ediyor, ilçe halkım adına teşekkür ediyorum. Hakkını helal etsin. Yeni görev yeri Dilovası’nda kendisine başarılar diliyorum. Rabbim yardımcısı olsun inşallah” diye konuştu. Yemek sonunda Müftü Recep Apaydın’a Terme Belediye Başkanı Av. Ali Kılıç tarafından plaket takdim edildi.

Samsun Terme İlçe Müftüsü Recep Apaydın’ın Dilovası’nda atanması ile Apaydın’a veda yemeği düzenlendi. Müftü Recep Apaydın için verilen yemek programına ilçe protokolü katıldı. Yemek sonrası bir konuşma yapan Müftü Recep Apaydın, “Görev yaptığımız süre boyunca hiç kimseyle problemimiz olmadan, birbirimizi anlayarak, biz size abilik, sizde görevinizi yaparak güzel bir dönem geçirdik. Ben sizleri tanımaktan, sizlerle beraber görev yapmaktan memnun ve mutluyum. Sizleri çok seviyorum. Sizlerin de beni sevdiğini tahmin ediyorum. Güzel ilişki ve diyaloglarımız oldu. Bu programı tertiplediğiniz için çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun, hepiniz Allah’a emanet olun” dedi.

BAŞARILAR DİLİYORUM

İlçelerinde görev yapan Müftü Apaydın ile ile güzel anıları olduğunu söyleyen Terme Belediye Başkanı Av. Ali Kılıç, “Hiçbir kırgınlığımız olmadı. Bizler hakkımızı helal ediyoruz. Dik duruşundan dolayı kendisini tebrik ediyor, ilçe halkım adına teşekkür ediyorum. Hakkını helal etsin. Yeni görev yeri Dilovası’nda kendisine başarılar diliyorum. Rabbim yardımcısı olsun inşallah” diye konuştu. Yemek sonunda Müftü Recep Apaydın’a Terme Belediye Başkanı Av. Ali Kılıç tarafından plaket takdim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.