GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Terminal de tasarruflu aydınlatma!

Kocaeli 20.10.2019 - 11:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Terminal de tasarruflu aydınlatma!

Büyükşehir Belediyesi, Şehirlerarası Otobüs Terminali’ne taktığı 90 adet 150 wattlık led ampullerle yüzde 69 elektrik tasarrufu sağladı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden UlaşımPark A.Ş. tarafından işletmesi yürütülen Şehirlerarası Otobüs Terminali’ndeki eski aydınlatmaların yerine yeni aydınlatmalar takılarak yüzde 69 elektrik tasarrufu sağlandı. Büyükşehir Belediyesi, otogarda yapılan aydınlatma çalışmasında hali hazırda var olan 150 adet projektörün yerine 90 tane led takarak daha fazla ışığı, daha az maliyetle elde etti. Yeni sistemle özellikle yolcuların terminale giriş ve otobüse bindiği bölgelerde aydınlık alanlar elde edilirken vatandaşların seyahat işlemlerini daha kolay gerçekleştirmesi de sağlandı. 480W’LIK PROJEKTÖRÜN YERİNE 150W’LIK LED Kocaeli Şehirlerarası Otobüs Terminali’nin eski sisteminde kullanılan 150 adet 480 wattlık ampulleri son teknoloji 90 adet 150 wattlık led ampullerle değiştiren Büyükşehir Belediyesi, yüzde 69’luk elektrik tasarrufu elde etti. Hava kararmaya başladığı andan itibaren otomatik olarak yanan led lambalar, terminalin özellikle dış kısmına daha fazla aydınlık alan yaratırken tasarruf da sağladı. Yeni ampullerin yarattığı etki de gerek seyahat eden vatandaşlardan gerekse terminaldeki esnaflardan tam not almayı başardı.

Büyükşehir Belediyesi, Şehirlerarası Otobüs Terminali’ne taktığı 90 adet 150 wattlık led ampullerle yüzde 69 elektrik tasarrufu sağladı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden UlaşımPark A.Ş. tarafından işletmesi yürütülen Şehirlerarası Otobüs Terminali’ndeki eski aydınlatmaların yerine yeni aydınlatmalar takılarak yüzde 69 elektrik tasarrufu sağlandı. Büyükşehir Belediyesi, otogarda yapılan aydınlatma çalışmasında hali hazırda var olan 150 adet projektörün yerine 90 tane led takarak daha fazla ışığı, daha az maliyetle elde etti. Yeni sistemle özellikle yolcuların terminale giriş ve otobüse bindiği bölgelerde aydınlık alanlar elde edilirken vatandaşların seyahat işlemlerini daha kolay gerçekleştirmesi de sağlandı.

480W’LIK PROJEKTÖRÜN YERİNE 150W’LIK LED

Kocaeli Şehirlerarası Otobüs Terminali’nin eski sisteminde kullanılan 150 adet 480 wattlık ampulleri son teknoloji 90 adet 150 wattlık led ampullerle değiştiren Büyükşehir Belediyesi, yüzde 69’luk elektrik tasarrufu elde etti. Hava kararmaya başladığı andan itibaren otomatik olarak yanan led lambalar, terminalin özellikle dış kısmına daha fazla aydınlık alan yaratırken tasarruf da sağladı. Yeni ampullerin yarattığı etki de gerek seyahat eden vatandaşlardan gerekse terminaldeki esnaflardan tam not almayı başardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.