Terminal Esnafı destek verdi!

Gebze 10.12.2016 - 08:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Terminal Esnafı destek verdi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı Türk Lirası’na destek kampanyasına Gebze Terminal esnafı da katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı Türk Lirası’na destek kampanyasına Gebze Terminal esnafı da katıldı. Gebze Şehirler Arası Otobüs Terminali Dernek Yönetimi, Terminal esnafı, Terminal Taksi Durağı dün yaptıkları açıklamayla hem kampanya başlattılar, hem de ellerindeki dövizleri Türk Lirası’na çevirdiler. Konuyla ilgili Gazetemize açıklama da bulunan Gebze Terminali Dernek Başkanı Mehmet kızılkanat, “Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatıyla, Derneğimiz ve esnafımız karar alarak elimizdeki dövizleri bozdurup Türk Lirası’na çevirdik. Bundan böyle Dolar ile ticaret yapmayacağız. ”dedi.  VATANDAŞLAR İÇİN SEYAHAT KAMPANYASI  Sadece dövizlerini bozdurmayıp ayrıca vatandaşlara yönelik de kampanya başlattıklarını belirten Kızılkanat, 300 Dolar bozdurup makbuzunu getiren her yolcuya Yüzde 20 indirim uygulayacaklarını söyledi. Türkiye’nin birçok kurum ve kuruluşunun dövizlerini bozdurup, esnafın kampanya başlattığı bir dönemde kendilerinin de duyarsız kalamayacağını ifade eden Kızılkanat, Türk Lirası’na destek kampanyasına bu şekilde katkı sunduklarını belirtti. 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı Türk Lirası’na destek kampanyasına Gebze Terminal esnafı da katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı Türk Lirası’na destek kampanyasına Gebze Terminal esnafı da katıldı. Gebze Şehirler Arası Otobüs Terminali Dernek Yönetimi, Terminal esnafı, Terminal Taksi Durağı dün yaptıkları açıklamayla hem kampanya başlattılar, hem de ellerindeki dövizleri Türk Lirası’na çevirdiler. Konuyla ilgili Gazetemize açıklama da bulunan Gebze Terminali Dernek Başkanı Mehmet kızılkanat, “Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatıyla, Derneğimiz ve esnafımız karar alarak elimizdeki dövizleri bozdurup Türk Lirası’na çevirdik. Bundan böyle Dolar ile ticaret yapmayacağız. ”dedi. 

VATANDAŞLAR İÇİN SEYAHAT KAMPANYASI 
Sadece dövizlerini bozdurmayıp ayrıca vatandaşlara yönelik de kampanya başlattıklarını belirten Kızılkanat, 300 Dolar bozdurup makbuzunu getiren her yolcuya Yüzde 20 indirim uygulayacaklarını söyledi. Türkiye’nin birçok kurum ve kuruluşunun dövizlerini bozdurup, esnafın kampanya başlattığı bir dönemde kendilerinin de duyarsız kalamayacağını ifade eden Kızılkanat, Türk Lirası’na destek kampanyasına bu şekilde katkı sunduklarını belirtti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.