Terminalde bayram sürüyor

Gebze 30.06.2017 - 15:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Terminalde bayram sürüyor

Ramazan Bayramı tatili ile şehir dışına giden vatandaşların büyük bir bölümü 3 günlük tatili önümüzdeki haftasonuna kadar bağladılar. Önümüzdeki 3 gün içinde tatilcilerin dönüşü hem terminallerde hem otoyollarda hem de Gebze’de yoğunluğa neden olacak. Yaklaşık 2 ay sonra kutlanacak olan Kurban bayramı için dahi şimdiden bilet rezervasyonlarının yapılamaya başlandı terminalde faaliyet gösteren otobüs şirketleri çalışanları tarafından belirtildi. Ayrıca 15 Temmuza kadar açıklanması beklenen üniversite sınav sonuçları da farklı bir seyahat için yine terminallerde yoğunluk oluşturacak. Gebze dışında ki illerde üniversiteyi kazanan öğrenci velileri çocuklarını bu illerde ki yurtlara, apartlara ve evlere yerleştirmek, okul kayıtlarını yaptırmak üzere yollara düşecek. Eğitim, bayram ve yaz tatili nedeniyle terminallerdeki yoğunluk devam etmesi beklenirken bundan en çok otobüs şirketleri memnun olacak. Pamukkale Turizm Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Mustafa Sönmezay, terminalin yoğun dönemlerinden birini daha yaşadığını belirterek, tatilcilerin ağırlıklı olarak güney sahillerine akın ettiğini söyledi. Yoğunluktan memnun olduklarını kaydeden Sönmezay, "Yolcuların taleplerini karşılamaya çalışıyoruz. Bayram öncesi yoğun mesai harcıyoruz. Bu yoğunluktan biz memnunuz. Beklediğimiz yolcu sayısına ulaştık” dedi. Haber: Adnan Ayvaz

Ramazan Bayramı tatili ile şehir dışına giden vatandaşların büyük bir bölümü 3 günlük tatili önümüzdeki haftasonuna kadar bağladılar. Önümüzdeki 3 gün içinde tatilcilerin dönüşü hem terminallerde hem otoyollarda hem de Gebze’de yoğunluğa neden olacak. Yaklaşık 2 ay sonra kutlanacak olan Kurban bayramı için dahi şimdiden bilet rezervasyonlarının yapılamaya başlandı terminalde faaliyet gösteren otobüs şirketleri çalışanları tarafından belirtildi. Ayrıca 15 Temmuza kadar açıklanması beklenen üniversite sınav sonuçları da farklı bir seyahat için yine terminallerde yoğunluk oluşturacak. Gebze dışında ki illerde üniversiteyi kazanan öğrenci velileri çocuklarını bu illerde ki yurtlara, apartlara ve evlere yerleştirmek, okul kayıtlarını yaptırmak üzere yollara düşecek. Eğitim, bayram ve yaz tatili nedeniyle terminallerdeki yoğunluk devam etmesi beklenirken bundan en çok otobüs şirketleri memnun olacak. Pamukkale Turizm Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Mustafa Sönmezay, terminalin yoğun dönemlerinden birini daha yaşadığını belirterek, tatilcilerin ağırlıklı olarak güney sahillerine akın ettiğini söyledi. Yoğunluktan memnun olduklarını kaydeden Sönmezay, "Yolcuların taleplerini karşılamaya çalışıyoruz. Bayram öncesi yoğun mesai harcıyoruz. Bu yoğunluktan biz memnunuz. Beklediğimiz yolcu sayısına ulaştık” dedi.

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.