GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Terminalde güvenlik had safhada

15.09.2019 - 11:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Terminalde güvenlik had safhada

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden UlaşımPark A.Ş. tarafından işletmesi yürütülen Kocaeli Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde güvenlik en üst düzeyde gerçekleştiriliyor. Terminalde çalışan güvenlikler tarafından 5 farklı noktada yapılan aramalar sonucunda her gün çeşitli kesici, delici alet yakalanıyor. Yolcu veya ziyaretçiler içeriye girdikleri andan itibaren üst düzey kameralarla girişleri kontrol ediliyor ve olası şüpheliler gerek kameralardan gerekse devriye güvenliği ekipleri tarafından adım adım izleniyor. 2019 yılının ilk 8 ayında terminalde görev alan güvenlikçiler, bıçak, muşta, kılıç, pala gibi 568 kesici-delici alet ile 35 silah yakalayarak inanılması güç bir rakama imza attı. 69 GÜVENLİK KAMERASI Ana giriş, 1, 2, 3, 4 ve 5 numaralı kapılarda yapılan aramalar sonucunda içeri giren ziyaretçi ve yolcuların güvende olabilmesi için üst düzey önlem alınıyor. 69 güvenlik kamerası ile 7/24 gözetlenen terminalde, toplamda 33 güvenlik personeli çalışıyor. Büyükşehir Belediyesi, son teknoloji x-ray cihazları, dönebilen kamera sistemleri, devriyelerin düzenli ve sürekli gerçekleştirilmesi nedeniyle yaşanılabilecek olası güvenlik problemlerini minimize etmeyi başardı. 2019 yılının 8 ayında gerçekleştirilen aramalarda; bıçak, silah, muşta, kılıç, pala ve birçok kesici delici alet, kelepçe ve silahlar ele geçirildi. 10 BİN 250 PAKET KAÇAK PİŞMANİYE UlaşımPark Terminal Müdürlüğü ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıtası birlikte önlemler alarak kaçak pişmaniyenin de önüne geçmeyi başardı. Bu yıl içerisinde gerçekleştirilen operasyonlarda toplamda 10 bin 250 paket kaçak pişmaniye yakalandı. Sağlıksız, merdiven altı ürünlerin otogarda satılmasına müsaade etmeyen terminal yönetimi, yolcuların güvenliğini sağlarken sağlıksız ürünlerin satışını da engelledi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden UlaşımPark A.Ş. tarafından işletmesi yürütülen Kocaeli Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde güvenlik en üst düzeyde gerçekleştiriliyor. Terminalde çalışan güvenlikler tarafından 5 farklı noktada yapılan aramalar sonucunda her gün çeşitli kesici, delici alet yakalanıyor. Yolcu veya ziyaretçiler içeriye girdikleri andan itibaren üst düzey kameralarla girişleri kontrol ediliyor ve olası şüpheliler gerek kameralardan gerekse devriye güvenliği ekipleri tarafından adım adım izleniyor. 2019 yılının ilk 8 ayında terminalde görev alan güvenlikçiler, bıçak, muşta, kılıç, pala gibi 568 kesici-delici alet ile 35 silah yakalayarak inanılması güç bir rakama imza attı.

69 GÜVENLİK KAMERASI

Ana giriş, 1, 2, 3, 4 ve 5 numaralı kapılarda yapılan aramalar sonucunda içeri giren ziyaretçi ve yolcuların güvende olabilmesi için üst düzey önlem alınıyor. 69 güvenlik kamerası ile 7/24 gözetlenen terminalde, toplamda 33 güvenlik personeli çalışıyor. Büyükşehir Belediyesi, son teknoloji x-ray cihazları, dönebilen kamera sistemleri, devriyelerin düzenli ve sürekli gerçekleştirilmesi nedeniyle yaşanılabilecek olası güvenlik problemlerini minimize etmeyi başardı. 2019 yılının 8 ayında gerçekleştirilen aramalarda; bıçak, silah, muşta, kılıç, pala ve birçok kesici delici alet, kelepçe ve silahlar ele geçirildi.

10 BİN 250 PAKET KAÇAK PİŞMANİYE

UlaşımPark Terminal Müdürlüğü ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıtası birlikte önlemler alarak kaçak pişmaniyenin de önüne geçmeyi başardı. Bu yıl içerisinde gerçekleştirilen operasyonlarda toplamda 10 bin 250 paket kaçak pişmaniye yakalandı. Sağlıksız, merdiven altı ürünlerin otogarda satılmasına müsaade etmeyen terminal yönetimi, yolcuların güvenliğini sağlarken sağlıksız ürünlerin satışını da engelledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.