Terörist cenazesi Çayırova'ya geliyor

Çayırova 31.03.2016 - 10:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Terörist cenazesi Çayırova'ya geliyor

Hatay'da güvenlik güçleri ile girdiği çatışmada yaralı olarak geçirilen daha sonra hastanede ölen PKK'lı teröristin cenazesi Çayırova'ya geliyor.

Alınan bilgilere göre, Hatay'da güvenlik güçleri ile girdiği çatışmada yaralanan daha sonra tedavi gördüğü hastanede ölen teröristin cenazesi Çayırova Cemevi'ne getiriliyor. İsminin Özgür Tektaş olduğu öğrenilen teröristin cenazesi Çayrıova Güzeltepe Cemevi'nden kaldırılacak. Terörist daha sonra Pelitli ya da Balçık Köyü'ndeki mezarlığa defnedilecek. Gün içinde Çayırova'ya getirilecek olan teröristin cenazesi nedeniyle ilçede güvenlik önlemleri artırıldı. Kocaeli ve Gebze'de çok sayıda çevik kuvvet ekibi ve polis Çayırova'da görevlendirildi.
Hatay'da güvenlik güçleri ile girdiği çatışmada yaralı olarak geçirilen daha sonra hastanede ölen PKK'lı teröristin cenazesi Çayırova'ya geliyor.

Alınan bilgilere göre, Hatay'da güvenlik güçleri ile girdiği çatışmada yaralanan daha sonra tedavi gördüğü hastanede ölen teröristin cenazesi Çayırova Cemevi'ne getiriliyor. İsminin Özgür Tektaş olduğu öğrenilen teröristin cenazesi Çayrıova Güzeltepe Cemevi'nden kaldırılacak. Terörist daha sonra Pelitli ya da Balçık Köyü'ndeki mezarlığa defnedilecek.

Gün içinde Çayırova'ya getirilecek olan teröristin cenazesi nedeniyle ilçede güvenlik önlemleri artırıldı. Kocaeli ve Gebze'de çok sayıda çevik kuvvet ekibi ve polis Çayırova'da görevlendirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.