19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“TERÖRLE MÜCADELEDE HÜKÜMETİN YANINDAYIZ”

Gebze 17.03.2016 - 13:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

“TERÖRLE MÜCADELEDE HÜKÜMETİN YANINDAYIZ”

Ülke ve millet olarak tarihin en kanlı ve alçak saldırılarına hedef olduklarını ifade eden Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz, Saadet Partisi olarak, daha önce söylediğimiz gibi, Teröre karşı mücadelede bütün gücümüzle Devletimizin yanında olduklarını söyledi.

Henüz bir acının yarasını saramadan, yeni bir acıyla, bombayla sarsıldıklarını belirten Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz, Ülkemiz tarihi geçmişi ve engin tecrübesi ile büyük bir devlettir. Halkımız en zor dönemlerde, en zor badireleri atlatmıştır. Bu karanlık dönemi de, el ele, omuz omuza vererek atlatacağını söyledi. “TEK İCRAAT YAYIN YASAĞI” Terörist unsurlar, terörü bir maşa olarak kullanan kesimler, terör eliyle Türkiye’ye mesaj vermeye çalışanlar, Türkiye’de bir korku ve kargaşa ortamı oluşturarak istediklerini almaya çalışanlar;  Milletimizin basiret, feraset ve cesareti karşısında hiçbir zaman karanlık hedeflerine ulaşamayacaklarının altını çizen Başkan Korkmaz, “Şu soruları artık birilerinin cevaplaması gerekmektedir. Bir ülkenin başkenti,  5 ayda 3 kez, hem de bu kadar rahatlıkla bomba yüklü araçların hedefi olabiliyor? Saldırılarla Türkiye’ye nasıl bir mesaj verilmek isteniyor? Türkiye bu yolla tahrik edilerek, Suriye’ye bir kara harekâtına ikna edilmeye mi çalışılıyor? Ve en önemlisi tabi ki ABD büyükelçiliğinin böyle bir saldırıdan haberdar olduğu ve kendi vatandaşlarını uyardığı ortaya çıktı. Ayrıca elçilik gelen tepkiler üzerine, bu istihbaratı Türk yetkililerden aldığını açıkladı. Eğer bu açıklamalar doğru ise gerekli tedbirler niçin alınmadı? Genel Başkanımızın da dediği gibi Saadet Partisi olarak, daha önce söylediğimiz gibi, Teröre karşı mücadelede bütün gücümüzle Devletimizin yanındayız. Terör yoluyla Türkiye’ye verilmek istenen mesajı yırtıp atma konusunda tüm desteğimizle Hükümetin yanındayız. Terörün arkasındaki üst aklı, finansal desteği ve küresel güçleri cesurca deşifre edecek bir duruşu ortaya koyduğu takdirde, bütün gücümüzle Hükümeti destekleriz. Ne var ki son 3 saldırı ile ilgili olarak hükümetin yaptığı tek somut icraat; medyaya yayın yasağı koymak olmuştur. Artık pansuman tedbirlere değil, topyekûn bir yaklaşım değişikliğine ihtiyaç vardır. İç politikadan, dış politikaya, terörle mücadeleden, sınır güvenliğine kadar her alanda yeni bir vizyon oluşturulmalıdır.” dedi.
Ülke ve millet olarak tarihin en kanlı ve alçak saldırılarına hedef olduklarını ifade eden Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz, Saadet Partisi olarak, daha önce söylediğimiz gibi, Teröre karşı mücadelede bütün gücümüzle Devletimizin yanında olduklarını söyledi.

Henüz bir acının yarasını saramadan, yeni bir acıyla, bombayla sarsıldıklarını belirten Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz, Ülkemiz tarihi geçmişi ve engin tecrübesi ile büyük bir devlettir. Halkımız en zor dönemlerde, en zor badireleri atlatmıştır. Bu karanlık dönemi de, el ele, omuz omuza vererek atlatacağını söyledi.

“TEK İCRAAT YAYIN YASAĞI”

Terörist unsurlar, terörü bir maşa olarak kullanan kesimler, terör eliyle Türkiye’ye mesaj vermeye çalışanlar, Türkiye’de bir korku ve kargaşa ortamı oluşturarak istediklerini almaya çalışanlar;  Milletimizin basiret, feraset ve cesareti karşısında hiçbir zaman karanlık hedeflerine ulaşamayacaklarının altını çizen Başkan Korkmaz, “Şu soruları artık birilerinin cevaplaması gerekmektedir. Bir ülkenin başkenti,  5 ayda 3 kez, hem de bu kadar rahatlıkla bomba yüklü araçların hedefi olabiliyor? Saldırılarla Türkiye’ye nasıl bir mesaj verilmek isteniyor? Türkiye bu yolla tahrik edilerek, Suriye’ye bir kara harekâtına ikna edilmeye mi çalışılıyor? Ve en önemlisi tabi ki ABD büyükelçiliğinin böyle bir saldırıdan haberdar olduğu ve kendi vatandaşlarını uyardığı ortaya çıktı. Ayrıca elçilik gelen tepkiler üzerine, bu istihbaratı Türk yetkililerden aldığını açıkladı. Eğer bu açıklamalar doğru ise gerekli tedbirler niçin alınmadı? Genel Başkanımızın da dediği gibi Saadet Partisi olarak, daha önce söylediğimiz gibi, Teröre karşı mücadelede bütün gücümüzle Devletimizin yanındayız. Terör yoluyla Türkiye’ye verilmek istenen mesajı yırtıp atma konusunda tüm desteğimizle Hükümetin yanındayız. Terörün arkasındaki üst aklı, finansal desteği ve küresel güçleri cesurca deşifre edecek bir duruşu ortaya koyduğu takdirde, bütün gücümüzle Hükümeti destekleriz. Ne var ki son 3 saldırı ile ilgili olarak hükümetin yaptığı tek somut icraat; medyaya yayın yasağı koymak olmuştur. Artık pansuman tedbirlere değil, topyekûn bir yaklaşım değişikliğine ihtiyaç vardır. İç politikadan, dış politikaya, terörle mücadeleden, sınır güvenliğine kadar her alanda yeni bir vizyon oluşturulmalıdır.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.