Teşekkürler Abdullah Yaşar

Spor 26.03.2019 - 14:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Teşekkürler Abdullah Yaşar

İŞADAMI YAŞAR, GEBZESPOR’UN DEPLASMAN MASRAFLARINI ÜSTLENDİ

Bölgemizin tanınan ve sevilen saygın işadamlarından, Marmara Geri Dönüşümcüler Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi Başkanı Abdullah Yaşar, Gebzespor’un gelecek hafta deplasmanda Nevşehir Belediyespor ile oynayacağı kritik karşılaşma öncesinde mor beyazlı kulübe önemli bir jest yaptı. Aslen Nevşehirli olan Yaşar, Gebzespor’un Nevşehir deplasmanında tüm masraflarını üstlenerek örnek bir davranışta bulundu. KAMP DİNLER OTEL'DE 3 Nisan Çarşamba günü oynanacak olan maç öncesinde 2 Nisan Salı günü takım otobüsüyle Nevşehir’e gidecek olan mor beyazlı kafile, Nevşehir Dinler Otel’de kampa girecek. Sporun her zaman yanında olan ve bu anlamda yaşadığı kentin takımı Gebzespor’a olan desteğini esirgemeyen işadamı Abdullah Yaşar, Mor Menekşeler’e sevgisini göstererek büyük taktir topladı. Gebzespor Sportif Direktörü Abbas Sır da, işadamı Yaşar’a katkı ve desteğinden dolayı teşekkür etti.
İŞADAMI YAŞAR, GEBZESPOR’UN DEPLASMAN MASRAFLARINI ÜSTLENDİ

Bölgemizin tanınan ve sevilen saygın işadamlarından, Marmara Geri Dönüşümcüler Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi Başkanı Abdullah Yaşar, Gebzespor’un gelecek hafta deplasmanda Nevşehir Belediyespor ile oynayacağı kritik karşılaşma öncesinde mor beyazlı kulübe önemli bir jest yaptı. Aslen Nevşehirli olan Yaşar, Gebzespor’un Nevşehir deplasmanında tüm masraflarını üstlenerek örnek bir davranışta bulundu.

KAMP DİNLER OTEL'DE

3 Nisan Çarşamba günü oynanacak olan maç öncesinde 2 Nisan Salı günü takım otobüsüyle Nevşehir’e gidecek olan mor beyazlı kafile, Nevşehir Dinler Otel’de kampa girecek. Sporun her zaman yanında olan ve bu anlamda yaşadığı kentin takımı Gebzespor’a olan desteğini esirgemeyen işadamı Abdullah Yaşar, Mor Menekşeler’e sevgisini göstererek büyük taktir topladı. Gebzespor Sportif Direktörü Abbas Sır da, işadamı Yaşar’a katkı ve desteğinden dolayı teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.