19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Teşekkürler Halk Bankası

Gebze 07.05.2020 - 10:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Teşekkürler Halk Bankası

2010 yılında Gazeteyi kurduğumda Basın İlan Kurumu'nun da isteğiyle Devlet Bankası ile çalışmamız gerekiyordu. Ben de o zaman Halk Bankası ile çalışmayı tercih ettim. O zaman Halk Bankası Darıca’da yeni kuruluyordu. Bankaya genç dinamik aynı zamanda da Devleti'ni seven çalışkan bir müdür atanmıştı. Bahsettiğim kişi  ‘Arif İnanlı’ O zamanlarda aramızda ciddi dostluk oluşan, vatanını milletini seven, şu anda da Gebze'de Halk Bankası'nın müdürü olan sevgili Arif Kardeşim, Halk Bankası'nın Darıca'da tanıtılması ve büyütülmesi için bizden de destek istemişti. Biz de üstümüze düşeni yapmıştık. O günlerden bu günlere gelinirken Tabii bankada personeller, müdürler, görevliler değişti. Halk Bankası'nın yeri de değişti. Arif İnanlı Bey; çok çalışkan, çok gayretli, çok samimi, devlet bankası olmasına rağmen özel bankalar gibi hareket eden ve düşünen bir Müdürdü. Arif Bey’in tayini Yalova'ya çıkınca yerine kim gelecek ya da gelecek adam bunun kadar çalışkan olacak mı bunun kadar gayretli olacak mı açıkçası merak ediyordum. Sonra bir arkadaşımızı atadıklarını duydum, gittim tanıştım. Açıkçası çok kısa bir süre Darıca Halk Bankası Şube Müdürlüğü görevini yürüttü. Fazla temasımız olmadı, hakkında herhangi bir yorum yapmak da bana düşmez. Sonrasında duydum dediler ki “bankanın Şube Müdürü yine değişmiş.” Kim bu adam, nereli filan diye personele sorduğumda “Biz de bilmiyoruz nereli olduğunu ama ismi Ekrem” dediler. “İyi, bir gidip tanışayım” dedim. Gittim, tanıştım o günkü sıcaklığı, samimiyeti açıkçası beni umutlandırmıştı. “Bu adam Arif Bey'in yerini doldurabilecek kapasitede ve çalışkanlıkta bir adama benziyor.” diye ilk gün kendimde bir intiba oluşturmuştum yanılmamışım da. Gebze, Darıca, Çayırova, Dilovası bölgemiz çok büyük bir bölge olsa bile, yoğun bir nüfusun yaşadığı bir kent olsa bile, genelde Anadolu şehirleri gibidir. Hemen hemen herkes birbirini tanır. Herkesin birbiriyle ilişkisi var. Kimlerin Halk Bankası ile çalıştığını, hangi eşimizin dostumuzun ya da tacirin, tüccarın, esnafın biliyorum. Zaman zaman kendilerine de soruyorum. Özellikle bizim bölgemizde devletin yüzünü sevdiren, devletin Bankasına talepleri arttıran, sanayicilerin ve işadamlarının “artık ben de Halk Bankası ile çalışacağım” cümlesini dedirten sevgili Ekrem Kaya Müdürüm sana, güzel devletim adına, vefalı milletim adına sonsuz teşekkür ederim. Allah senin gibilerin sayısını arttırsın.

2010 yılında Gazeteyi kurduğumda Basın İlan Kurumu'nun da isteğiyle Devlet Bankası ile çalışmamız gerekiyordu. Ben de o zaman Halk Bankası ile çalışmayı tercih ettim. O zaman Halk Bankası Darıca’da yeni kuruluyordu. Bankaya genç dinamik aynı zamanda da Devleti'ni seven çalışkan bir müdür atanmıştı. Bahsettiğim kişi  ‘Arif İnanlı’

O zamanlarda aramızda ciddi dostluk oluşan, vatanını milletini seven, şu anda da Gebze'de Halk Bankası'nın müdürü olan sevgili Arif Kardeşim, Halk Bankası'nın Darıca'da tanıtılması ve büyütülmesi için bizden de destek istemişti. Biz de üstümüze düşeni yapmıştık. O günlerden bu günlere gelinirken Tabii bankada personeller, müdürler, görevliler değişti. Halk Bankası'nın yeri de değişti.

Arif İnanlı Bey; çok çalışkan, çok gayretli, çok samimi, devlet bankası olmasına rağmen özel bankalar gibi hareket eden ve düşünen bir Müdürdü.

Arif Bey’in tayini Yalova'ya çıkınca yerine kim gelecek ya da gelecek adam bunun kadar çalışkan olacak mı bunun kadar gayretli olacak mı açıkçası merak ediyordum.

Sonra bir arkadaşımızı atadıklarını duydum, gittim tanıştım. Açıkçası çok kısa bir süre Darıca Halk Bankası Şube Müdürlüğü görevini yürüttü. Fazla temasımız olmadı, hakkında herhangi bir yorum yapmak da bana düşmez.

Sonrasında duydum dediler ki “bankanın Şube Müdürü yine değişmiş.” Kim bu adam, nereli filan diye personele sorduğumda “Biz de bilmiyoruz nereli olduğunu ama ismi Ekrem” dediler. “İyi, bir gidip tanışayım” dedim. Gittim, tanıştım o günkü sıcaklığı, samimiyeti açıkçası beni umutlandırmıştı.

“Bu adam Arif Bey'in yerini doldurabilecek kapasitede ve çalışkanlıkta bir adama benziyor.” diye ilk gün kendimde bir intiba oluşturmuştum yanılmamışım da. Gebze, Darıca, Çayırova, Dilovası bölgemiz çok büyük bir bölge olsa bile, yoğun bir nüfusun yaşadığı bir kent olsa bile, genelde Anadolu şehirleri gibidir. Hemen hemen herkes birbirini tanır. Herkesin birbiriyle ilişkisi var. Kimlerin Halk Bankası ile çalıştığını, hangi eşimizin dostumuzun ya da tacirin, tüccarın, esnafın biliyorum. Zaman zaman kendilerine de soruyorum. Özellikle bizim bölgemizde devletin yüzünü sevdiren, devletin Bankasına talepleri arttıran, sanayicilerin ve işadamlarının “artık ben de Halk Bankası ile çalışacağım” cümlesini dedirten sevgili Ekrem Kaya Müdürüm sana, güzel devletim adına, vefalı milletim adına sonsuz teşekkür ederim. Allah senin gibilerin sayısını arttırsın.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.