19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“Teşkilatımızın temeli sağlam!”

Siyaset 10.07.2019 - 16:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

“Teşkilatımızın temeli sağlam!”

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş Kocaeli teşkilatının başarı sırrını açıkladı. Ellibeş, “teşkilatlarımız kuruluşundan bugüne kadar iyi yönetilmiş ve sağlam bir temele oturtulmuştur. Teşkilat yapısının köklü olması bu başarının sağlanmasındaki ana kriter” dedi.

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş yaptığı açıklamada, “Uyumlu bir yönetim kurulumuz var. Bir sene önce seçilmiş yönetim kurulu üyelerimiz vardı. Bunların içerisinde yola devam edeceğimiz arkadaşlarımız oldu. Kurucularımızın, partinin geçmişinde emeği olan bir yapı var, yeni yönetime girmeyi arzu ettiğimiz arkadaşlarımız vardı. Havuzda, yönetim kuruluna girmek için de toplamda 350’ye yakın başvuru oldu. Bu 350 kişinin her biri yönetim kurulunda görev yapabilecek kapasitedeydi, ama bilindiği gibi yönetim kurulu 50 kişiden oluşuyor. Kriterler göz önünde bulundurularak bu şekilde bir yönetim oluşturduk. KOCAELİ TÜRKİYE’YE ÖRNEK Uyumlu, sistemli ve prensipli, sorunları çözme noktasında kararlılık ortaya koyacak ve bir de davamızın Kocaeli’deki temsilini aldığımız noktadan üst seviyeye taşımak gibi bir misyon üstlendik. Şunu gördüğümü söyleyebilirim; teşkilatlarımız kuruluşundan bugüne kadar iyi yönetilmiş ve sağlam bir temele oturtulmuştur. Teşkilat yapısının köklü olması bu başarının sağlanmasındaki ana kriter. Kocaeli her zaman, her konuda Türkiye’ye örnek olmuş. Zaten bunu biliyordum, ama göreve geldiğimde bizzat görme fırsatım oldu. AK PARTİ KOCAELİ’DE GÜÇLÜ İlçelere gittiğimde, mahallelere indiğimde düzenli toplantılar yapıp, halkla bütünleşmede partimizin sağlam irade ortaya koyduğunu gördüm. Belediyecilik hizmetleri anlamında, gerçekten geçmiş dönem belediye başkanlarımız halkın istek ve beklentilerine önemli ölçüde destek vermiş. Bunu da sahada net olarak görebiliyoruz. Genel politika anlamında Kocaeli’de yapılması gereken hizmetler, projeler; öncelik ve aciliyet durumuna göre belirlenerek hayata geçirilmiş. Halkımız da bütün bu artıları ortaya koyarak ilimizde en güçlü desteği AK Parti’ye verdi” ifadelerine yer verdi.
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş Kocaeli teşkilatının başarı sırrını açıkladı. Ellibeş, “teşkilatlarımız kuruluşundan bugüne kadar iyi yönetilmiş ve sağlam bir temele oturtulmuştur. Teşkilat yapısının köklü olması bu başarının sağlanmasındaki ana kriter” dedi.

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş yaptığı açıklamada, “Uyumlu bir yönetim kurulumuz var. Bir sene önce seçilmiş yönetim kurulu üyelerimiz vardı. Bunların içerisinde yola devam edeceğimiz arkadaşlarımız oldu. Kurucularımızın, partinin geçmişinde emeği olan bir yapı var, yeni yönetime girmeyi arzu ettiğimiz arkadaşlarımız vardı. Havuzda, yönetim kuruluna girmek için de toplamda 350’ye yakın başvuru oldu. Bu 350 kişinin her biri yönetim kurulunda görev yapabilecek kapasitedeydi, ama bilindiği gibi yönetim kurulu 50 kişiden oluşuyor. Kriterler göz önünde bulundurularak bu şekilde bir yönetim oluşturduk.

KOCAELİ TÜRKİYE’YE ÖRNEK

Uyumlu, sistemli ve prensipli, sorunları çözme noktasında kararlılık ortaya koyacak ve bir de davamızın Kocaeli’deki temsilini aldığımız noktadan üst seviyeye taşımak gibi bir misyon üstlendik. Şunu gördüğümü söyleyebilirim; teşkilatlarımız kuruluşundan bugüne kadar iyi yönetilmiş ve sağlam bir temele oturtulmuştur. Teşkilat yapısının köklü olması bu başarının sağlanmasındaki ana kriter. Kocaeli her zaman, her konuda Türkiye’ye örnek olmuş. Zaten bunu biliyordum, ama göreve geldiğimde bizzat görme fırsatım oldu.

AK PARTİ KOCAELİ’DE GÜÇLÜ

İlçelere gittiğimde, mahallelere indiğimde düzenli toplantılar yapıp, halkla bütünleşmede partimizin sağlam irade ortaya koyduğunu gördüm. Belediyecilik hizmetleri anlamında, gerçekten geçmiş dönem belediye başkanlarımız halkın istek ve beklentilerine önemli ölçüde destek vermiş. Bunu da sahada net olarak görebiliyoruz. Genel politika anlamında Kocaeli’de yapılması gereken hizmetler, projeler; öncelik ve aciliyet durumuna göre belirlenerek hayata geçirilmiş. Halkımız da bütün bu artıları ortaya koyarak ilimizde en güçlü desteği AK Parti’ye verdi” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.