Teşkilatlar sahip çıktı!

Gebze 03.11.2017 - 11:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Teşkilatlar sahip çıktı!

AK Parti Gebze İlçe Başkan Adayı İrfan Ayar ve Mevcut İlçe Başkanı Hasan Soba, Gençlik Kolları ile Sultaorhan Mahalle teşkilatına konuk oldu. Ayar, birlik ve beraberlik içinde kongre yapmak istediklerini ifade ederken, Soba ise parti teşkilatlarından genel merkezin adayı İrfan Ayar’a sahip çıkmalarını istedi.

AK Parti Gebze İlçe Başkan Adayı İrfan Ayar’a kongre öncesi tam destek geldi. Teşkilat ziyaretlerine ağırlık veren Gebze İlçe Başkan Adayı İrfan Ayar, önceki akşam Mevcut Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba ile beraber İlçe Gençlik Kolları ve Sultanorhan Mahalle teşkilatına konuk oldu. Yapılan ziyaretlerde birlik ve beraberlik mesajları ön plana çıktı. Mevcut İlçe Başkanı Hasan Soba, genel merkezin İrfan Ayar’ı İlçe başkanlığına Aday gösterdiğini ve parti teşkilatlarının bu karara saygı göstermesi gerektiğine dikkati çekerek Partililerden tam destek istedi. Gebze Teşkilatlarına düşen görevin genel merkez kararına uymak olduğunu ifade eden Soba, birlik ve beraberlik içinde, herkese örnek olacak bir Kongre temennisinde bulundu. AK PARTİ GENÇLERE SAHİP ÇIKIYOR İlk olarak İlçe Gençlik Kolları toplantısına konuk olan Hasan Soba ve İrfan Ayar’a, Gençlik Kolları başkanı Ertan Kara ve yönetimi yakın ilgi gösterdi. Kara, Gençlik kollarının kongrede üzerine düşeni yapacağını belirterek AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kararına teşkilatlar olarak uyacaklarını söyledi. İrfan Ayar ise, Gençlik Kolları’nın AK Parti için büyük önem taşıdığını, partinin yükünü omuzlandıklarını dile getirerek, bu nedenle Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ve AK Parti’nin gençlere büyük önem verdiğini söyledi. Ayar, Hükümet olarak yapılan her çalışmada gençlerin önünü açan düzenlemelerin olduğunu hatırlatarak, Kendilerinin de yönetimde gençlere yer vereceklerinin altını çizdi. BİRLİK İÇİNDE BİR KONGRE Gençlik Kolları’nın ardından Sultanorhan Mahalle Teşkilatına da konuk olan İrfan Ayar ve Hasan Soba’ya teşkilat mensupları sevgi gösterilerinde bulundu. Mahalle Başkanı Eray Polat, Ayar ve Soba’nın birlikte kendilerini ziyaret etmelerinden dolayı büyük onur duyduklarını ifade etti. Burada yapılan konuşmalarda Mevcut İlçe Başkanı Hasan Soba, Genel merkezin adayına Parti teşkilatlarının da sahip çıkmak zorunda olduğunu söyledi. Ayrılık tohumlarına müsaade etmeyeceklerini söyleyen Soba, açık desteğini bir kez daha ifade etti. Başkan Adayı İrfan Ayar ise, bir kez daha kendisinin “Adayım” şeklinde bir ifadesi olmadan Genel merkez tarafından aday gösterildiğini hatırlatarak kendilerine düşen görevin teşkilatta birlik ve beraberliği sağlayarak, huzur içinde bir kongre yapmak olduğunu söyledi. Parti’nin kuruluşundan beri çeşitli kademelerde görev yaptığını hatırlatan Ayar, önümüzde çok önemli 3 seçim olduğunu ve bu nedenle Gebze’nin her zaman ki gücünü göstermesi gerektiğinin altını çizdi.
AK Parti Gebze İlçe Başkan Adayı İrfan Ayar ve Mevcut İlçe Başkanı Hasan Soba, Gençlik Kolları ile Sultaorhan Mahalle teşkilatına konuk oldu. Ayar, birlik ve beraberlik içinde kongre yapmak istediklerini ifade ederken, Soba ise parti teşkilatlarından genel merkezin adayı İrfan Ayar’a sahip çıkmalarını istedi.

AK Parti Gebze İlçe Başkan Adayı İrfan Ayar’a kongre öncesi tam destek geldi. Teşkilat ziyaretlerine ağırlık veren Gebze İlçe Başkan Adayı İrfan Ayar, önceki akşam Mevcut Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba ile beraber İlçe Gençlik Kolları ve Sultanorhan Mahalle teşkilatına konuk oldu. Yapılan ziyaretlerde birlik ve beraberlik mesajları ön plana çıktı. Mevcut İlçe Başkanı Hasan Soba, genel merkezin İrfan Ayar’ı İlçe başkanlığına Aday gösterdiğini ve parti teşkilatlarının bu karara saygı göstermesi gerektiğine dikkati çekerek Partililerden tam destek istedi. Gebze Teşkilatlarına düşen görevin genel merkez kararına uymak olduğunu ifade eden Soba, birlik ve beraberlik içinde, herkese örnek olacak bir Kongre temennisinde bulundu.

AK PARTİ GENÇLERE SAHİP ÇIKIYOR

İlk olarak İlçe Gençlik Kolları toplantısına konuk olan Hasan Soba ve İrfan Ayar’a, Gençlik Kolları başkanı Ertan Kara ve yönetimi yakın ilgi gösterdi. Kara, Gençlik kollarının kongrede üzerine düşeni yapacağını belirterek AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kararına teşkilatlar olarak uyacaklarını söyledi. İrfan Ayar ise, Gençlik Kolları’nın AK Parti için büyük önem taşıdığını, partinin yükünü omuzlandıklarını dile getirerek, bu nedenle Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ve AK Parti’nin gençlere büyük önem verdiğini söyledi. Ayar, Hükümet olarak yapılan her çalışmada gençlerin önünü açan düzenlemelerin olduğunu hatırlatarak, Kendilerinin de yönetimde gençlere yer vereceklerinin altını çizdi.

BİRLİK İÇİNDE BİR KONGRE

Gençlik Kolları’nın ardından Sultanorhan Mahalle Teşkilatına da konuk olan İrfan Ayar ve Hasan Soba’ya teşkilat mensupları sevgi gösterilerinde bulundu. Mahalle Başkanı Eray Polat, Ayar ve Soba’nın birlikte kendilerini ziyaret etmelerinden dolayı büyük onur duyduklarını ifade etti. Burada yapılan konuşmalarda Mevcut İlçe Başkanı Hasan Soba, Genel merkezin adayına Parti teşkilatlarının da sahip çıkmak zorunda olduğunu söyledi. Ayrılık tohumlarına müsaade etmeyeceklerini söyleyen Soba, açık desteğini bir kez daha ifade etti. Başkan Adayı İrfan Ayar ise, bir kez daha kendisinin “Adayım” şeklinde bir ifadesi olmadan Genel merkez tarafından aday gösterildiğini hatırlatarak kendilerine düşen görevin teşkilatta birlik ve beraberliği sağlayarak, huzur içinde bir kongre yapmak olduğunu söyledi. Parti’nin kuruluşundan beri çeşitli kademelerde görev yaptığını hatırlatan Ayar, önümüzde çok önemli 3 seçim olduğunu ve bu nedenle Gebze’nin her zaman ki gücünü göstermesi gerektiğinin altını çizdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.