19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Teşkilatlardaki yeni yapılanma AK Parti'ye güç katacak

Darıca 18.09.2017 - 10:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Teşkilatlardaki yeni yapılanma AK Parti'ye güç katacak

AK Parti Darıca Kurucu İlçe Başkanı Orhan Pala, pazar günü gerçekleşen AK Parti Darıca İlçe Kongresini değerlendirdi ve teşkilatlardaki yeni yapılanmanın AK Parti davasına güç katacağını söyledi. AK Parti Darıca Kurucu İlçe Başkanı Orhan Pala, pazar günü gerçekleşen AK Parti Darıca İlçe Kongresi hakkında açıklama yaptı. Kongreyi değerlendiren Pala, teşkilatlardaki yeni yapılanmanın AK Parti davasına güç katacağını söyledi. Pala, şu mesajı paylaştı: "Genel başkanımız cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı bu kutlu yürüyüş ülkemizin en fakir insanlarının sofralarında aynı tabağa kaşık sallamakla başladı, hastanelerde ziyaret edilen hastaların dualarıyla başladı. Böyle yaparak hem Hakkın hem halkın rızasını alan Cumhurbaşkanımızdan bu mesajı iyi alan teşkilatlar, milletvekilleri, belediye başkanları bu kutlu yürüyüşe güç kattı kuvvet kattı. Elhamdülillah ülkemiz güçlendi kuvvetlendi dünyada söz sahibi olan bir ülke oldu. Umut ediyoruz ki teşkilatlardaki bu yeni yapılanmalar yeni arkadaşlar bu davaya güç katacaklardır Darıca’mıza ve partimize hayırlı olsun"

AK Parti Darıca Kurucu İlçe Başkanı Orhan Pala, pazar günü gerçekleşen AK Parti Darıca İlçe Kongresini değerlendirdi ve teşkilatlardaki yeni yapılanmanın AK Parti davasına güç katacağını söyledi. AK Parti Darıca Kurucu İlçe Başkanı Orhan Pala, pazar günü gerçekleşen AK Parti Darıca İlçe Kongresi hakkında açıklama yaptı. Kongreyi değerlendiren Pala, teşkilatlardaki yeni yapılanmanın AK Parti davasına güç katacağını söyledi.

Pala, şu mesajı paylaştı: "Genel başkanımız cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı bu kutlu yürüyüş ülkemizin en fakir insanlarının sofralarında aynı tabağa kaşık sallamakla başladı, hastanelerde ziyaret edilen hastaların dualarıyla başladı. Böyle yaparak hem Hakkın hem halkın rızasını alan Cumhurbaşkanımızdan bu mesajı iyi alan teşkilatlar, milletvekilleri, belediye başkanları bu kutlu yürüyüşe güç kattı kuvvet kattı. Elhamdülillah ülkemiz güçlendi kuvvetlendi dünyada söz sahibi olan bir ülke oldu. Umut ediyoruz ki teşkilatlardaki bu yeni yapılanmalar yeni arkadaşlar bu davaya güç katacaklardır Darıca’mıza ve partimize hayırlı olsun"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.