19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Teste gir borcu sildir.

Ekonomi 14.12.2016 - 06:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Teste gir borcu sildir.

Generl Sağlık Sigortası (GSS) prim borcundan kolayca kurtulmak için imkan sürüyor. Gelir testine girmediği için tavan tutardan prim borcu birikenlerin, bu imkandan yararlanmak için tek yapması gereken, 2 Ocak günü akşamına kadar yaşadıkları yerdeki sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıflarına gelir testi başvurusunda bulunmak. Testte hane içindeki kişi başına geliri brüt asgari ücretin 3'te 1'inden (549 lira) az çıkanların geçmiş bütün borçları silinecek. Gelir bu rakamın üzerindeyse, prim borçları güncellenerek düşürülecek..

Generl Sağlık Sigortası () prim borcundan kolayca kurtulmak için imkan sürüyor. Gelir testine girmediği için tavan tutardan prim borcu birikenlerin, bu imkandan yararlanmak için tek yapması gereken, 2 Ocak günü akşamına kadar yaşadıkları yerdeki sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıflarına gelir testi başvurusunda bulunmak. Testte hane içindeki kişi başına geliri brüt asgari ücretin 3'te 1'inden (549 lira) az çıkanların geçmiş bütün borçları silinecek. Gelir bu rakamın üzerindeyse, prim borçları güncellenerek düşürülecek..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.