TFF transfer yasaklarını erteleyebilir!

Spor 06.08.2020 - 11:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

TFF transfer yasaklarını erteleyebilir!

Pandemi sürecinde birçok kulübün ekonomik olarak zor durumda kalması sonrasında transfer yasağı bulunan kulüplerin bu dönem için Türkiye Futbol Federasyonu’ndan yasağın ertelenmesi için talepte bulunduğu öğrenilirken, sarı yeşilli temsilcimizin de gelişmeleri yakından takip ettiği öğrenildi. 2020-2021 sezonunun planlamasını yapan Darıca Gençlerbirliği A.Ş’de gündem transfer tahtası. Pandemi sürecinde birçok kulübün ekonomik olarak zor durumda kalması sonrasında transfer yasağı bulunan kulüplerin bu dönem için Türkiye Futbol Federasyonu’ndan yasağın ertelenmesi için talepte bulunduğu öğrenilirken, sarı yeşilli temsilcimizin de gelişmeleri yakından takip ettiği öğrenildi. Yaklaşık 800 Bin TL’lik transfer borcu bulunan Darıca G.B’de TFF’den Ağustos ayında gelecek olan ödemenin otomatik olarak kulüpten alacaklı isimlere gideceği ve bu nedenle borcun tahmini olarak 500 Bin TL’ye düşeceği öğrenildi. GÜLEN GELİŞMELERE GÖRE HAREKET EDECEK Gelişmelere göre alacaklı olan isimlerle görüşecek olan Darıca G.B Başkanı Arif Gülen’in oyunculardan muvafakatname alarak transfer tahtasını açma adına politika izlemesi bekleniyor.  Ayağını yorganına göre uzatacak olan Gülen, transfer tahtasını açtıktan sonra dış transferde nokta atışlar yaparak şampiyonluğa oynayacak takım kurmayı hedefliyor.

Pandemi sürecinde birçok kulübün ekonomik olarak zor durumda kalması sonrasında transfer yasağı bulunan kulüplerin bu dönem için Türkiye Futbol Federasyonu’ndan yasağın ertelenmesi için talepte bulunduğu öğrenilirken, sarı yeşilli temsilcimizin de gelişmeleri yakından takip ettiği öğrenildi.

2020-2021 sezonunun planlamasını yapan Darıca Gençlerbirliği A.Ş’de gündem transfer tahtası. Pandemi sürecinde birçok kulübün ekonomik olarak zor durumda kalması sonrasında transfer yasağı bulunan kulüplerin bu dönem için Türkiye Futbol Federasyonu’ndan yasağın ertelenmesi için talepte bulunduğu öğrenilirken, sarı yeşilli temsilcimizin de gelişmeleri yakından takip ettiği öğrenildi. Yaklaşık 800 Bin TL’lik transfer borcu bulunan Darıca G.B’de TFF’den Ağustos ayında gelecek olan ödemenin otomatik olarak kulüpten alacaklı isimlere gideceği ve bu nedenle borcun tahmini olarak 500 Bin TL’ye düşeceği öğrenildi.

GÜLEN GELİŞMELERE GÖRE HAREKET EDECEK

Gelişmelere göre alacaklı olan isimlerle görüşecek olan Darıca G.B Başkanı Arif Gülen’in oyunculardan muvafakatname alarak transfer tahtasını açma adına politika izlemesi bekleniyor.  Ayağını yorganına göre uzatacak olan Gülen, transfer tahtasını açtıktan sonra dış transferde nokta atışlar yaparak şampiyonluğa oynayacak takım kurmayı hedefliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.