19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

TFF’ye danışman oldum!

Kocaeli 08.05.2020 - 15:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

TFF’ye danışman oldum!

Birkaç gün önce bir yazı yazmıştım, “Bal Ligi tamamen oynatılmayacak” diye. 1. Amatör, Süper Amatör velhasıl Bölgesel Ligler oynatılmayacak, küme düşme olmayacak, grubunda birinci olan takımlar şampiyon olacak. FIFA’dan UEFA'dan gelen maddi destekle Amatör Ligler ve Amatör Kulüpler desteklenecek. Halen de bu sözümün arkasındayım. Sayın Nihat Özdemir'in birkaç gün önce yaptığı ‘ŞİMDİLİK’ diye başlayan basın toplantısı tamamen gaz alma ve suni gündem toplantısıdır. Bölgesel Ligleri oynatmak “Covit-19'a davetiye çıkarmak” demektir. Tamamen 50000 insanın canını yok saymaktır. Federasyondaki yetkililerin bu konuyu tekrar gözden geçireceğini düşünüyorum. Zira 157 takımın olduğu Bal Ligi ve onun altında bulunan 1. Amatör ve Süper Amatör olmak üzere çok sayıda takım var. Hakeminden tutunda futbolcusuna, yöneticisine, kulüp çalışanına kadar olan ve birçok katmanı ile 50 binin üzerindeki insan sirkülasyonu demektir. Bu yüzden böyle bir duruma onay verenlerin aklından şüphe ederim. Nokta! Ayrıca daha önceki yıllarda da Federasyondaki Yetkililere defalarca sözlü ve yazılı talepte bulundum. Bal Ligi, Lig değil. İnsana eziyet etmek için icat edilmiş lağım çukuru. Futbolcuların hakları yenir, futbolcular alacaklarını alamaz, yöneticiler futbolcudan randuman alamaz. Kasım’da başlayıp Ocak'ta Lig biter tamamen gereksiz ve fuzuli olarak planlanmış bir lig. Acil olarak yeni bir statüye kavuşturulması gerekiyor. Binlerce futbolcu ve kulüp bu ligde mağdur oluyor. Çünkü yasal bir dayanakları yok. Nokta..!”

Birkaç gün önce bir yazı yazmıştım, “Bal Ligi tamamen oynatılmayacak” diye.

1. Amatör, Süper Amatör velhasıl Bölgesel Ligler oynatılmayacak, küme düşme olmayacak, grubunda birinci olan takımlar şampiyon olacak. FIFA’dan UEFA'dan gelen maddi destekle Amatör Ligler ve Amatör Kulüpler desteklenecek.

Halen de bu sözümün arkasındayım.

Sayın Nihat Özdemir'in birkaç gün önce yaptığı ‘ŞİMDİLİK’ diye başlayan basın toplantısı tamamen gaz alma ve suni gündem toplantısıdır.

Bölgesel Ligleri oynatmak “Covit-19'a davetiye çıkarmak” demektir.

Tamamen 50000 insanın canını yok saymaktır.

Federasyondaki yetkililerin bu konuyu tekrar gözden geçireceğini düşünüyorum.

Zira 157 takımın olduğu Bal Ligi ve onun altında bulunan 1. Amatör ve Süper Amatör olmak üzere çok sayıda takım var. Hakeminden tutunda futbolcusuna, yöneticisine, kulüp çalışanına kadar olan ve birçok katmanı ile 50 binin üzerindeki insan sirkülasyonu demektir.

Bu yüzden böyle bir duruma onay verenlerin aklından şüphe ederim. Nokta!

Ayrıca daha önceki yıllarda da Federasyondaki Yetkililere defalarca sözlü ve yazılı talepte bulundum. Bal Ligi, Lig değil. İnsana eziyet etmek için icat edilmiş lağım çukuru.

Futbolcuların hakları yenir, futbolcular alacaklarını alamaz, yöneticiler futbolcudan randuman alamaz. Kasım’da başlayıp Ocak'ta Lig biter tamamen gereksiz ve fuzuli olarak planlanmış bir lig. Acil olarak yeni bir statüye kavuşturulması gerekiyor.

Binlerce futbolcu ve kulüp bu ligde mağdur oluyor. Çünkü yasal bir dayanakları yok. Nokta..!”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.