TGF pandemiye rağmen çalışıyor!

06.07.2020 - 15:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

TGF pandemiye rağmen çalışıyor!

Türkiye Gazeteciler Federasyonu, pandemiye rağmen teşkilatlanma çalışmalarını sürdürüyor. TGF Genel Başkanı Yılmaz Karaca, Genel Sekreter Bayram Ekici, Genel Sekreter Yardımcısı Levent Altun, Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Erdoğan Kahya, Antalya Basın Cemiyeti Başkanı İbrahim AKKAYA’DAN OLUŞAN HEYET, Tüm İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler Derneği’nin (TİNGADER) davetlisi olarak Isparta’ya geldi. TGF heyeti, TİNGADER yöneticileri ile birlikte Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök, Sav Belediye Başkanı Şakir İpekçi, Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (ISUBÜ) Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler’i ziyaret etti. TGF ANADOLU BASIMININ SESİ TGF Genel Başkanı Yılmaz Karaca ziyaretlerde yaptığı konuşmalarda TGF’nin Anadolu basınının sesi olduğunu belirterek, “70 meslek örgütü ve 25 bin üyemizle Anadolu basınının sorunlarını çözmek için çalışıyoruz. Teşkilatlanma çalışmaları kapsamında Isparta’dayız. Isparta’nın güçlü bir basını var ancak temsilciliğimiz yoktu. Hem bu açığı kapatmak hem de Isparta basının sorunlarını da yerinde görmek için Isparta’ya geldik. Çalışmalarımızı ve mücadelemiz devam edecektir” diye konuştu. TİNGADER Genel Başkanı Mehmet Ali Çelik de Türkiye Gazeteciler Federasyonu’nun çatısı altında yer almanın Isparta açısından kazanım olacağını ifade ederek bu konuyla ilgili üyelik başvurusu yapacaklarını söyledi. BASINA DEVLET DESTEĞİ ŞART TGF heyeti Isparta’da yayın yapan BLT Türk TV Genel Müdürü Mustafa kahraman ve Afyon’da yayın yapan Kanal 3 Genel Müdürü Mehmet Emin Güzbey’e ziyaret ederken, Genel Başkan Karaca bu televizyonlara yaptığı özel açıklamada; “Anadolu basımımın sorunları çok. İnternet medya yasası çıkmasını bekliyoruz. TV uydu bedelleri çok yüksek mutlaka iyileştirme olmalı, en az seviyeye düşürülmeli. Kapatılan gazete ve televizyonların önüne geçmek için devletin desteği şart” dedi. DİĞER ZİYARETLER TGF heyeti ayrıca TİNGADER Dernek merkezi, Gül ve lavanta üretim tesislerini gezerek İslamköy Süleyman Demirel Demokrasi Müzesi ve Çataltepe Anıt Mezarını ziyaret etti. Heyetin Isparta programı Eğirdir belediye başkanı Veli Gök’ün de katılımıyla Eğirdir Gölü’nde tekne turu ile sona erdi.  

Türkiye Gazeteciler Federasyonu, pandemiye rağmen teşkilatlanma çalışmalarını sürdürüyor.

TGF Genel Başkanı Yılmaz Karaca, Genel Sekreter Bayram Ekici, Genel Sekreter Yardımcısı Levent Altun, Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Erdoğan Kahya, Antalya Basın Cemiyeti Başkanı İbrahim AKKAYA’DAN OLUŞAN HEYET,

Tüm İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler Derneği’nin (TİNGADER) davetlisi olarak Isparta’ya geldi.

TGF heyeti, TİNGADER yöneticileri ile birlikte Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök, Sav Belediye Başkanı Şakir İpekçi, Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (ISUBÜ) Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler’i ziyaret etti.

TGF ANADOLU BASIMININ SESİ

TGF Genel Başkanı Yılmaz Karaca ziyaretlerde yaptığı konuşmalarda TGF’nin Anadolu basınının sesi olduğunu belirterek, “70 meslek örgütü ve 25 bin üyemizle Anadolu basınının sorunlarını çözmek için çalışıyoruz. Teşkilatlanma çalışmaları kapsamında Isparta’dayız. Isparta’nın güçlü bir basını var ancak temsilciliğimiz yoktu. Hem bu açığı kapatmak hem de Isparta basının sorunlarını da yerinde görmek için Isparta’ya geldik. Çalışmalarımızı ve mücadelemiz devam edecektir” diye konuştu.

TİNGADER Genel Başkanı Mehmet Ali Çelik de Türkiye Gazeteciler Federasyonu’nun çatısı altında yer almanın Isparta açısından kazanım olacağını ifade ederek bu konuyla ilgili üyelik başvurusu yapacaklarını söyledi.

BASINA DEVLET DESTEĞİ ŞART

TGF heyeti Isparta’da yayın yapan BLT Türk TV Genel Müdürü Mustafa kahraman ve Afyon’da yayın yapan Kanal 3 Genel Müdürü Mehmet Emin Güzbey’e ziyaret ederken, Genel Başkan Karaca bu televizyonlara yaptığı özel açıklamada; “Anadolu basımımın sorunları çok. İnternet medya yasası çıkmasını bekliyoruz. TV uydu bedelleri çok yüksek mutlaka iyileştirme olmalı, en az seviyeye düşürülmeli. Kapatılan gazete ve televizyonların önüne geçmek için devletin desteği şart” dedi.

DİĞER ZİYARETLER

TGF heyeti ayrıca TİNGADER Dernek merkezi, Gül ve lavanta üretim tesislerini gezerek İslamköy Süleyman Demirel Demokrasi Müzesi ve Çataltepe Anıt Mezarını ziyaret etti.

Heyetin Isparta programı Eğirdir belediye başkanı Veli Gök’ün de katılımıyla Eğirdir Gölü’nde tekne turu ile sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.