19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

THK Darıca Açılıyor

Darıca 12.01.2018 - 14:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

THK Darıca Açılıyor

Türk Hava Kurumu (THK) Darıca Faaliyet Bürosu 16 Şubat Cuma günü açılıyor.

THK Darıca Şube Başkanı Kazım Yıldız gazetemize bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette konuşan Başkan Yıldız, “Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin havacılık sanayisini kurmak; askeri, sivil, sportif ve turistik havacılığın gelişmesini sağlama misyonu ile kurulan Türk Hava Kurumu (THK) 91 yıldır faaliyetlerini Türk havacılık sektörünün sürdürülebilirliği ve sürekli gelişimini odağına alarak gerçekleştirmektedir. Türkiye’nin ‘Havacılık Federasyonu’ yetkisini taşıyan THK’nın doğal üyeleri arasında Cumhurbaşkanı, Başbakan, Kuvvet Komutanları ve Ankara Valisi bulunmaktadır. Cumhurbaşkanı ve Bakanlar Kurulu THK’nın manevi koruyucularındandır. YENİ KANATLAR KAZANDIRIYORUZ Her yıl 60 binden fazla gence verdiğimiz ücretsiz havacılık kurslarımızla gökyüzüne yeni kanatlar kazandırıyoruz. Milli bütçeden hiçbir pay almadan Türk halkının destek ve yardımlarıyla havacılık ve eğitim faaliyetlerini gerçekleştiriyoruz. Söz konusu havacılık faaliyetleri ile gençlerimizin; milletini ve ülkesini seven, çevre bilinci yüksek, sosyal sorumluluk anlayışı gelişmiş, iyi vatandaşlar olarak yetişmesine katkıda bulunuyoruz. Türk Hava Kurumu ve şubelerimiz önderliğinde 2008 yılında başlayan ve bir gönüllük hareketi olan ‘Genç Kanatlar Topluluğu’ tüm ülke genelinde yaygınlaşmıştır. DAVET DİYORUM Türk Hava Kurumu’nu ve havacılık faaliyetlerini tanıtmak, sevdirmek, havacılık ve uzay bilimi ile ilgili projeler üretmek ve gelişen havacılık sektöründe temel eğitimlerini almış bireyler kazandırmak, gençlerin bu alanlardaki bilgilerini arttırarak sosyal yönleri ve ahlaki değer yargıları güçlenmiş topluma yararlı bireyler olarak yetişmelerini sağlamaktır amacıyla THK’nın kuruluşunun 93’üncü yıldönümü olan 16 Şubat Cuma günü ilçe Kaymakamımız Ömer Karaman ile İlçe Belediye Başkanımız Şükrü Karabacak’ın da katılımları ile THK Darıca Faaliyet Büromuz’un açılışını gerçekleştireceğiz. Açılışımıza tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum.” dedi.
Türk Hava Kurumu (THK) Darıca Faaliyet Bürosu 16 Şubat Cuma günü açılıyor.

THK Darıca Şube Başkanı Kazım Yıldız gazetemize bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette konuşan Başkan Yıldız, “Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin havacılık sanayisini kurmak; askeri, sivil, sportif ve turistik havacılığın gelişmesini sağlama misyonu ile kurulan Türk Hava Kurumu (THK) 91 yıldır faaliyetlerini Türk havacılık sektörünün sürdürülebilirliği ve sürekli gelişimini odağına alarak gerçekleştirmektedir. Türkiye’nin ‘Havacılık Federasyonu’ yetkisini taşıyan THK’nın doğal üyeleri arasında Cumhurbaşkanı, Başbakan, Kuvvet Komutanları ve Ankara Valisi bulunmaktadır. Cumhurbaşkanı ve Bakanlar Kurulu THK’nın manevi koruyucularındandır.

YENİ KANATLAR KAZANDIRIYORUZ

Her yıl 60 binden fazla gence verdiğimiz ücretsiz havacılık kurslarımızla gökyüzüne yeni kanatlar kazandırıyoruz. Milli bütçeden hiçbir pay almadan Türk halkının destek ve yardımlarıyla havacılık ve eğitim faaliyetlerini gerçekleştiriyoruz. Söz konusu havacılık faaliyetleri ile gençlerimizin; milletini ve ülkesini seven, çevre bilinci yüksek, sosyal sorumluluk anlayışı gelişmiş, iyi vatandaşlar olarak yetişmesine katkıda bulunuyoruz. Türk Hava Kurumu ve şubelerimiz önderliğinde 2008 yılında başlayan ve bir gönüllük hareketi olan ‘Genç Kanatlar Topluluğu’ tüm ülke genelinde yaygınlaşmıştır.

DAVET DİYORUM

Türk Hava Kurumu’nu ve havacılık faaliyetlerini tanıtmak, sevdirmek, havacılık ve uzay bilimi ile ilgili projeler üretmek ve gelişen havacılık sektöründe temel eğitimlerini almış bireyler kazandırmak, gençlerin bu alanlardaki bilgilerini arttırarak sosyal yönleri ve ahlaki değer yargıları güçlenmiş topluma yararlı bireyler olarak yetişmelerini sağlamaktır amacıyla THK’nın kuruluşunun 93’üncü yıldönümü olan 16 Şubat Cuma günü ilçe Kaymakamımız Ömer Karaman ile İlçe Belediye Başkanımız Şükrü Karabacak’ın da katılımları ile THK Darıca Faaliyet Büromuz’un açılışını gerçekleştireceğiz. Açılışımıza tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.