THK Darıca Bir Umut’a Gitti

Darıca 28.12.2017 - 12:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

THK Darıca Bir Umut’a Gitti

Türk Hava Kurumu (THK) Darıca Şubesi, Darıca Bir Umut Engelliler Derneği’ni ziyaret etti.

Türk Hava Kurumu Darıca Şube Başkanı Kazım Yıldız ve yönetimi Darıca Bir Umut Engelliler Derneği’ne ziyarette bulundu. Gerçekleştirilen ziyarette konuşan Türk Hava Kurumu Darıca Şube Başkanı Kazım Yıldız, “Burada engellilere umut oluyorsunuz. Derneğinizi en içten dileklerimle kutluyorum.” dedi. , Darıca Bir Umut Engelliler Derneği Başkanı Melek Arıkan, “Nazik ziyaretinizden ötürü teşekkür ediyorum.     ROZET TAKTILAR Burada engellilerimiz için bir umut ışığı yakmak için çalışıyoruz. İhtiyaç sahibi engellilerimiz ile hayırsever vatandaşlarımızı bir araya getirip, ihtiyaç sahibi engellilerimize yardımcı oluyoruz. Çıktığımız bu yolda dernek üyelerime teşekkür ederim.” diye konuştu. Gerçekleştirilen konuşmaların ardından Türk Hava Kurumu Darıca Şubesi hediyelerini takdim etti. THK Darıca ayrıca Darıca Bir Umut Engelliler Derneği Başkanı ve yönetim kurulu üyelerine rozet taktı.   
Türk Hava Kurumu (THK) Darıca Şubesi, Darıca Bir Umut Engelliler Derneği’ni ziyaret etti.

Türk Hava Kurumu Darıca Şube Başkanı Kazım Yıldız ve yönetimi Darıca Bir Umut Engelliler Derneği’ne ziyarette bulundu. Gerçekleştirilen ziyarette konuşan Türk Hava Kurumu Darıca Şube Başkanı Kazım Yıldız, “Burada engellilere umut oluyorsunuz. Derneğinizi en içten dileklerimle kutluyorum.” dedi. , Darıca Bir Umut Engelliler Derneği Başkanı Melek Arıkan, “Nazik ziyaretinizden ötürü teşekkür ediyorum.

 

 

ROZET TAKTILAR

Burada engellilerimiz için bir umut ışığı yakmak için çalışıyoruz. İhtiyaç sahibi engellilerimiz ile hayırsever vatandaşlarımızı bir araya getirip, ihtiyaç sahibi engellilerimize yardımcı oluyoruz. Çıktığımız bu yolda dernek üyelerime teşekkür ederim.” diye konuştu. Gerçekleştirilen konuşmaların ardından Türk Hava Kurumu Darıca Şubesi hediyelerini takdim etti. THK Darıca ayrıca Darıca Bir Umut Engelliler Derneği Başkanı ve yönetim kurulu üyelerine rozet taktı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.