THK Darıca'da İSTİFA ŞOKU!

Darıca 05.11.2019 - 14:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

THK Darıca'da İSTİFA ŞOKU!

Türk Hava Kurumu Darıca Şube Başkanı Kazım Yıldız, kurucusu ve başkanlığını yaptığı THK-Darıca Şube Başkanlığından ve Şube üyeliğinden kendi isteği ile istifa etti. Konuyla ilgili açıklama yapan Yıldız, “Değerli Arkadaşlarım, 2 yılını dolduran çok genç bir şube olan kurucusu ve başkanlığını yapmış olduğumu THK-Darıca Şube Başkanlığımdan ve şube üyeliğimden görmüş olduğum lüzum gereği kendi isteğimle istifa ediyorum. Geçen süre içinde yerimize geçecek kurumu bulunduğu yerden daha ileriye taşıyacak Genç Dinamik arkadaşlarımızın da bu konuda yetişmesi için çalışmalarımızı devem ettirdik. Mevcut Yönetimimizde bulunan D.Emre Polat Kardeşimize bu konuda güvenimiz tamdır. Kendisine başarılar dilemek istiyorum. Gururla söyleyebilirim ki; 1 ay öncesi THK Müfettişlerince Yapılan denetlemede bir kez daha ne kadar başarılı ve aktif bir şube olduğumuz ispatlandı. Sosyal medyadan da görüleceği üzere Türkiye de aktif şubeler içinde yerimizi aldığımızı gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. Kentsel dönüşüm nedeniyle 2005 Yılında yazlıkçı olarak geldiğimiz şirin Darıca’mıza son 3 yıldır kalıcı olarak ikamet etmekte olup geleceğimiz olan gençlerimiz için onlara THK ve dolayısı ile Sportif Havacılığı anlatmak ve sevdirmek amaçlı THK- Darıca Şubemizi Ekim 2017 yılında hizmete sunduk.” dedi.   GENÇLERİMİZİN GELİŞMESİ İÇİN ÇABA SARF ETTİK Derneğin çalışmalarından bahseden Yıldız, “İlçemiz ve ilçe dışındaki okullarda THK Tanıtım Konferansları düzenlendi. İlçemizde THK Paramotor, Radyo Kontrollü Uçak Gösterileri yapıldı. Darıca’mızın Havacılık üssü Olması konusunda çalışmalar yapılmış olup Darıca Belediye Başkanımıza bizzat proje olarak sunuldu. Bu süre içinde Okullardaki çocuklarımızla 1700 adet Model uçak, Sayısız THK Eğitim Merkezlerine geziler düzenlendi. İlçemiz gençlerinin Eğitim Merkezlerinde Ücretsiz Planör, Yamaç Paraşütü, Model Kursları ( Radyo Kontrollü), Delta Kanat gibi kurslar verildi ve halen devam etmektedir.” şeklinde konuşurken destek sağlayanlara da teşekkür etti. TEŞEKKÜR ETTİ Yıldız, “Çalışmalarımızı yaparken, bu süreçte benden desteğini esirgemeyen başta değerli eşim ve çocuklarıma, Şube Kuruluş aşamalarında bizlerden desteklerini esirgemeyen Darıca İlçe Kaymakamı Sayın Ömer Karaman’a, Bir önceki dönem İlçe Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Karabacak’a, Mevcut Belediye Başkanımız Sayın Muzaffer Bıyık’a, Birim müdürlerimize, Okul Müdürlerimize, THK Yönetim, Disiplin Kurulu üyelerimize, Genç kanat ekibimize, Öğrencilerimize, Kurumumuza ilgi duyan bizlerden desteklerini esirgemeyen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Türk Hava Kurumu Darıca Şube Başkanı Kazım Yıldız, kurucusu ve başkanlığını yaptığı THK-Darıca Şube Başkanlığından ve Şube üyeliğinden kendi isteği ile istifa etti. Konuyla ilgili açıklama yapan Yıldız, “Değerli Arkadaşlarım, 2 yılını dolduran çok genç bir şube olan kurucusu ve başkanlığını yapmış olduğumu THK-Darıca Şube Başkanlığımdan ve şube üyeliğimden görmüş olduğum lüzum gereği kendi isteğimle istifa ediyorum. Geçen süre içinde yerimize geçecek kurumu bulunduğu yerden daha ileriye taşıyacak Genç Dinamik arkadaşlarımızın da bu konuda yetişmesi için çalışmalarımızı devem ettirdik. Mevcut Yönetimimizde bulunan D.Emre Polat Kardeşimize bu konuda güvenimiz tamdır. Kendisine başarılar dilemek istiyorum. Gururla söyleyebilirim ki; 1 ay öncesi THK Müfettişlerince Yapılan denetlemede bir kez daha ne kadar başarılı ve aktif bir şube olduğumuz ispatlandı. Sosyal medyadan da görüleceği üzere Türkiye de aktif şubeler içinde yerimizi aldığımızı gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. Kentsel dönüşüm nedeniyle 2005 Yılında yazlıkçı olarak geldiğimiz şirin Darıca’mıza son 3 yıldır kalıcı olarak ikamet etmekte olup geleceğimiz olan gençlerimiz için onlara THK ve dolayısı ile Sportif Havacılığı anlatmak ve sevdirmek amaçlı THK- Darıca Şubemizi Ekim 2017 yılında hizmete sunduk.” dedi.

 

GENÇLERİMİZİN GELİŞMESİ İÇİN ÇABA SARF ETTİK

Derneğin çalışmalarından bahseden Yıldız, “İlçemiz ve ilçe dışındaki okullarda THK Tanıtım Konferansları düzenlendi. İlçemizde THK Paramotor, Radyo Kontrollü Uçak Gösterileri yapıldı. Darıca’mızın Havacılık üssü Olması konusunda çalışmalar yapılmış olup Darıca Belediye Başkanımıza bizzat proje olarak sunuldu. Bu süre içinde Okullardaki çocuklarımızla 1700 adet Model uçak, Sayısız THK Eğitim Merkezlerine geziler düzenlendi. İlçemiz gençlerinin Eğitim Merkezlerinde Ücretsiz Planör, Yamaç Paraşütü, Model Kursları ( Radyo Kontrollü), Delta Kanat gibi kurslar verildi ve halen devam etmektedir.” şeklinde konuşurken destek sağlayanlara da teşekkür etti.

TEŞEKKÜR ETTİ

Yıldız, “Çalışmalarımızı yaparken, bu süreçte benden desteğini esirgemeyen başta değerli eşim ve çocuklarıma, Şube Kuruluş aşamalarında bizlerden desteklerini esirgemeyen Darıca İlçe Kaymakamı Sayın Ömer Karaman’a, Bir önceki dönem İlçe Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Karabacak’a, Mevcut Belediye Başkanımız Sayın Muzaffer Bıyık’a, Birim müdürlerimize, Okul Müdürlerimize, THK Yönetim, Disiplin Kurulu üyelerimize, Genç kanat ekibimize, Öğrencilerimize, Kurumumuza ilgi duyan bizlerden desteklerini esirgemeyen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.