THK Darıca'dan fitre ve zekat çağrısı

Darıca 15.05.2019 - 11:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

THK Darıca'dan fitre ve zekat çağrısı

Türk Hava Kurumu (THK) Darıca Şube Başkanı Kazım Yıldız, Darıcalılara Ramazan ayında fitre ve zekatlarını THK'ya vermeleri için çağrıda bulundu. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün direktifleri doğrultusunda, 94 yıldır havacılığı çocuk ve gençlere aşılamak ve sevdirmek için çalıştıklarını belirten Türk Hava Kurumu (THK) Darıca Şube Başkanı Kazım Yıldız, halkın da bu çalışmalara fitre ve zekatlarıyla katkıda bulunmasını beklediklerini söyledi.  Yıldız açıklamasının devamında ''Biz de THK olarak, sektöre daha fazla yatırım yapmak ve insan kazandırmak istiyoruz. Bunlar için vatandaşlarımızın destek ve yardımlarına ihtiyaç duyuyoruz. Biliyor ve inanıyoruz ki vatandaşlarımız da geçmişte olduğu gibi yine desteklerini THK’dan eksik etmeyecektir. Her yıl binlerce gencimize ücretsiz havacılık eğitim veriyoruz. Yangın söndürme uçaklarımızla orman yangınları söndürülüyor, THK ambulans helikopterlerimizle hasta ve yaralılar zamanında yerine ulaştırılıyor” dedi.Türk Hava Kurumu (THK) Darıca Şube Başkanı Kazım Yıldız, Ramazan ayının Darıca halkına hayır ve bereket getirmesini diledi.

Türk Hava Kurumu (THK) Darıca Şube Başkanı Kazım Yıldız, Darıcalılara Ramazan ayında fitre ve zekatlarını THK'ya vermeleri için çağrıda bulundu.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün direktifleri doğrultusunda, 94 yıldır havacılığı çocuk ve gençlere aşılamak ve sevdirmek için çalıştıklarını belirten Türk Hava Kurumu (THK) Darıca Şube Başkanı Kazım Yıldız, halkın da bu çalışmalara fitre ve zekatlarıyla katkıda bulunmasını beklediklerini söyledi.  Yıldız açıklamasının devamında ''Biz de THK olarak, sektöre daha fazla yatırım yapmak ve insan kazandırmak istiyoruz. Bunlar için vatandaşlarımızın destek ve yardımlarına ihtiyaç duyuyoruz. Biliyor ve inanıyoruz ki vatandaşlarımız da geçmişte olduğu gibi yine desteklerini THK’dan eksik etmeyecektir. Her yıl binlerce gencimize ücretsiz havacılık eğitim veriyoruz. Yangın söndürme uçaklarımızla orman yangınları söndürülüyor, THK ambulans helikopterlerimizle hasta ve yaralılar zamanında yerine ulaştırılıyor” dedi.Türk Hava Kurumu (THK) Darıca Şube Başkanı Kazım Yıldız, Ramazan ayının Darıca halkına hayır ve bereket getirmesini diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.