GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

THK Darıca, kurban derilerini kabul edecek!

Darıca 08.07.2020 - 10:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

THK Darıca, kurban derilerini kabul edecek!

Türk Hava Kurumu Darıca Şube Başkanlığı Şube Başkanı Emre Polat, Deri Toplama Koordinasyon Merkezimiz ile kurban derisini bağışlamak isteyen vatandaşlara Kurban Bayramı süresince hizmet edeceklerini belirtti. Türk Hava Kurumu derileri ne yapıyor? ve Türk Hava Kurumu şubelerine kurban derisi vermek doğru bir karar mı? Başkan Polat’ın konuyla ilgili şu açıklamaları yaptı; ''Ülkemizin Milli serveti olarak nitelendirilen vatandaşlarımız tarafından bağışlanan Kurban Derisi, 2860 sayılı yardım toplama Kanuna istinaden her yıl Ankara Valiliği İl Dernekler Müdürlüğünden alınan izin ile Genel Merkezi ve Türkiye geneline yayılmış şubeleri aracılığıyla ve yılların verdiği tecrübe, birikimle faaliyetlerini başarılı bir şekilde yerine getirmektedir. Türk Hava Kurumu Darıca şubesi olarak bizlerde milli servetimize sahip çıkıp Kurban Bayramı zamanında çalışmalarımızı tüm hızıyla devam edeceğiz. Deri Toplama Koordinasyon Merkezimiz ile kurban derisini bağışlamak isteyen vatandaşlara Kurban Bayramı süresince hizmet edeceğiz. PEKİ, TÜRK HAVA KURUMU DERİLERİ NE YAPIYOR? Türk Hava Kurumu Deriden elde ettiği kazancın vergisini, KDV'sini veren bir kuruluştur. Bu kurumda her yıl yüzlerce pilot ve paraşütçü yetişiyor. Gençlerimize sportif havacılık alanında eğitimler veriyor ve Memlekete en büyük hizmet yapılıyor. Kurban Bayramı'nda milli servetimiz kurban derileri Türk Hava Kurumu şubelerine vermek en doğru karar neden mi? 1)Gençlerimizi genç kanat yapıyor, havacılık alanında eğitimler veriyor ve uluslararası bir sertifika kazanımı sağlıyoruz. 2) Devletimize uçaklarımız ile katkı sağlıyoruz. 3) Havacılık alanında araştırmalar yapılıyor ve yeni projelere halkımıza hizmet için adımlar atıyoruz. 4) Üniversitemizdeki gençlerimize katkı sağlıyoruz. 5) Hastane uçaklarımız ile sağlık bakanlığı emrinde hizmet veriyoruz. 6) Sportif havacılık alanında ( yamaç paraşütü, planör, paraşüt, radyo kontrollü uçaklar, model uçaklar üzerine kurumumuza malzeme desteği sağlıyoruz. 7) İstikbal göklerdedir ilkesi ile ülkemizdeki şubelerimize katkı sağlıyoruz. Milli Servetimize Sahip Çıkalım Çöpe atmayalım. Bu süreçte ile iletişime geçebilirsiniz. Darıca Deri koordinasyon merkezi 0262 745 67 07. Emre Polat THK Darıca Şube Başkanı 0533 551 02 93

Türk Hava Kurumu Darıca Şube Başkanlığı Şube Başkanı Emre Polat, Deri Toplama Koordinasyon Merkezimiz ile kurban derisini bağışlamak isteyen vatandaşlara Kurban Bayramı süresince hizmet edeceklerini belirtti. Türk Hava Kurumu derileri ne yapıyor? ve Türk Hava Kurumu şubelerine kurban derisi vermek doğru bir karar mı? Başkan Polat’ın konuyla ilgili şu açıklamaları yaptı; ''Ülkemizin Milli serveti olarak nitelendirilen vatandaşlarımız tarafından bağışlanan Kurban Derisi, 2860 sayılı yardım toplama Kanuna istinaden her yıl Ankara Valiliği İl Dernekler Müdürlüğünden alınan izin ile Genel Merkezi ve Türkiye geneline yayılmış şubeleri aracılığıyla ve yılların verdiği tecrübe, birikimle faaliyetlerini başarılı bir şekilde yerine getirmektedir. Türk Hava Kurumu Darıca şubesi olarak bizlerde milli servetimize sahip çıkıp Kurban Bayramı zamanında çalışmalarımızı tüm hızıyla devam edeceğiz. Deri Toplama Koordinasyon Merkezimiz ile kurban derisini bağışlamak isteyen vatandaşlara Kurban Bayramı süresince hizmet edeceğiz.

PEKİ, TÜRK HAVA KURUMU DERİLERİ NE YAPIYOR?

Türk Hava Kurumu Deriden elde ettiği kazancın vergisini, KDV'sini veren bir kuruluştur. Bu kurumda her yıl yüzlerce pilot ve paraşütçü yetişiyor. Gençlerimize sportif havacılık alanında eğitimler veriyor ve Memlekete en büyük hizmet yapılıyor. Kurban Bayramı'nda milli servetimiz kurban derileri Türk Hava Kurumu şubelerine vermek en doğru karar neden mi?

1)Gençlerimizi genç kanat yapıyor, havacılık alanında eğitimler veriyor ve uluslararası bir sertifika kazanımı sağlıyoruz.

2) Devletimize uçaklarımız ile katkı sağlıyoruz.

3) Havacılık alanında araştırmalar yapılıyor ve yeni projelere halkımıza hizmet için adımlar atıyoruz.

4) Üniversitemizdeki gençlerimize katkı sağlıyoruz.

5) Hastane uçaklarımız ile sağlık bakanlığı emrinde hizmet veriyoruz.

6) Sportif havacılık alanında ( yamaç paraşütü, planör, paraşüt, radyo kontrollü uçaklar, model uçaklar üzerine kurumumuza malzeme desteği sağlıyoruz.

7) İstikbal göklerdedir ilkesi ile ülkemizdeki şubelerimize katkı sağlıyoruz.

Milli Servetimize Sahip Çıkalım Çöpe atmayalım. Bu süreçte ile iletişime geçebilirsiniz. Darıca Deri koordinasyon merkezi 0262 745 67 07. Emre Polat THK Darıca Şube Başkanı 0533 551 02 93

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.