GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

THY bin hostes alacak

Ekonomi 22.07.2018 - 13:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

THY bin hostes alacak

Kabin memuru adaylarını 2 aylık zorlu bir eğitimden geçiren THY, yıl sonuna kadar bin kişiyi istihdam edecek

Türk Hava Yolları (THY), her yıl milyonlarca yolcuya hizmet veren kabin memurlarını kendi bünyesinde yetiştiriyor. Kabin memuru adayları, yaşanabilecek her türlü olumsuz koşula karşı kapsamlı bir eğitime tabi tutuluyor. 2 aylık zorlu eğitimlerin ardından süreci başarıyla tamamlayanlar, THY'de çalışmaya başlıyor. Alım için yaptıkları son ilana 30 bin kişinin başvurduğunu söyleyen THY Kabin Hizmetleri Başkanı Nevin Çolak, "Ancak standartlarımıza uygun başvuru çok yok" dedi. THY'de 10 bin 500 kabin memuru olduğunu belirten Çolak, "Yıl sonuna kadar bu sayı 11 bin 500 olacak. Bin kişi alacağız" diye konuştu. YABANCILARI DA YETİŞTİRİYOR THY'nin İstanbul Florya'daki Uçuş Eğitim Merkezi, bölgenin en önemli pilot ve kabin personeline eğitim verilen yeri haline geldi. Birçok ülkeden kabin memurunu da yetiştiren THY; en fazla Kazakistan, Kırgızistan, Fas, Lübnanlı kabin memurlarını eğitiyor..  
Kabin memuru adaylarını 2 aylık zorlu bir eğitimden geçiren THY, yıl sonuna kadar bin kişiyi istihdam edecek

Türk Hava Yolları (THY), her yıl milyonlarca yolcuya hizmet veren kabin memurlarını kendi bünyesinde yetiştiriyor. Kabin memuru adayları, yaşanabilecek her türlü olumsuz koşula karşı kapsamlı bir eğitime tabi tutuluyor. 2 aylık zorlu eğitimlerin ardından süreci başarıyla tamamlayanlar, THY'de çalışmaya başlıyor. Alım için yaptıkları son ilana 30 bin kişinin başvurduğunu söyleyen THY Kabin Hizmetleri Başkanı Nevin Çolak, "Ancak standartlarımıza uygun başvuru çok yok" dedi. THY'de 10 bin 500 kabin memuru olduğunu belirten Çolak, "Yıl sonuna kadar bu sayı 11 bin 500 olacak. Bin kişi alacağız" diye konuştu.

YABANCILARI DA YETİŞTİRİYOR

THY'nin İstanbul Florya'daki Uçuş Eğitim Merkezi, bölgenin en önemli pilot ve kabin personeline eğitim verilen yeri haline geldi. Birçok ülkeden kabin memurunu da yetiştiren THY; en fazla Kazakistan, Kırgızistan, Fas, Lübnanlı kabin memurlarını eğitiyor..

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.