THY Yeni Pilotlar Yetiştiriyor!

Ekonomi 01.02.2018 - 15:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

THY Yeni Pilotlar Yetiştiriyor!

Türk Hava Yolları, "II. Pilot Aday Adayı" arandığını duyurdu. Eğitim programına dil belgesi şartı aranmaksızın başvuru yapılabilecek.

Dil belgesinin eksikliğinin başvuru için bir engel teşkil etmediği, ilan şartlarında gerekli olduğu belirtilen dil belgelerini teslim edebilmeleri için adaylara başvuru süreci sonrasında ek süre tanınacağı ifade edilen açıklamada, üniversitelerin örgün veya açık öğretim bölümlerinden lisans derecesinde mezun adayların işe alım sürecini başarıyla tamamladıkları takdirde maaş desteği de alacakları eğitime başlayacakları vurgulandı. 24 AYA KADAR SÜRECEK Toplam 18 ile 24 ay arasında süren eğitimleri de başarıyla geçen adaylar ise bayrak taşıyıcının 331 uçaklık ve daima gelişen uçak filosunda ikinci pilot olarak göreve devam edecekler. İlanla ilgili detaylı bilgiye www.turkishairlines.com adresinden ulaşılabiliyor.
Türk Hava Yolları, "II. Pilot Aday Adayı" arandığını duyurdu. Eğitim programına dil belgesi şartı aranmaksızın başvuru yapılabilecek.

Dil belgesinin eksikliğinin başvuru için bir engel teşkil etmediği, ilan şartlarında gerekli olduğu belirtilen dil belgelerini teslim edebilmeleri için adaylara başvuru süreci sonrasında ek süre tanınacağı ifade edilen açıklamada, üniversitelerin örgün veya açık öğretim bölümlerinden lisans derecesinde mezun adayların işe alım sürecini başarıyla tamamladıkları takdirde maaş desteği de alacakları eğitime başlayacakları vurgulandı.

24 AYA KADAR SÜRECEK

Toplam 18 ile 24 ay arasında süren eğitimleri de başarıyla geçen adaylar ise bayrak taşıyıcının 331 uçaklık ve daima gelişen uçak filosunda ikinci pilot olarak göreve devam edecekler. İlanla ilgili detaylı bilgiye www.turkishairlines.com adresinden ulaşılabiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.