19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Tipioğlu, ‘Milletimiz için canla başla çalışıyoruz’

Siyaset 10.04.2020 - 11:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Tipioğlu, ‘Milletimiz için canla başla çalışıyoruz’

Kocaeli İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu Türk Polis Teşkilatının 175. Kuruluş Yıldönümünü dolaysıyla açıklamalarda bulundu. Tipioğlu, açıklamasında, Mensubu olmaktan gurur duyduğumuz Türk Polis Teşkilatımızın 175. Kuruluş Yıldönümünü kutluyoruz. Türk Polis Teşkilatı 1845 yılından bu yana, Aziz Milletimizden ve kanunlardan aldığı güç ile vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini sağlamak için gecesini gündüzüne katarak, fedakârca görev yapmaktadır. Ülkemizi ve milletimizi tehdit eden terör örgütleri ve geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı hedef alan uyuşturucu ile mücadele başta olmak üzere, kişilere ve mal varlığına karşı işlenen her türlü suçlarla mücadelemiz, güvenli yolculukları sağlamak üzere trafiğin düzenlenmesi, toplumsal olayların takibi gibi asli görevlerimizin yanında, kamuoyunun bilgilendirilmesi, çeşitli toplum kesimlerine eğitim verilmesi gibi, birlik, beraberlik ve dayanışmayı önceleyen bir anlayışla sosyal sorumluluk projeleri geliştirmekteyiz.  Aziz Milletimizin polisine olan güveni ve manevi desteği sayesinde, huzur ve güvenliğinin sağlanmasında gösterilen başarı, mensuplarımızın hukuk kuralları çerçevesinde fedakârca görev yapmalarının yanı sıra, eğitime ve modernizasyona verilen önem sayesinde gerçekleşmektedir.” dedi. TÜRK POLİSİ YALNIZCA ÜLKEMİZDE DEĞİL, DÜNYADA DA ÖRNEK GÖSTERİLİYOR Türk Polisi Aziz Milletinin hizmetkârıdır anlayışıyla, vatandaşlarımızın gönüllerine dokunmaya çalışıyoruz.” Diyen Tipioğlu, “Bize duyulan güven, verilen destek ile güvenlik hizmetlerini çağın teknolojisi ile yeniliyor, suçları oluşmadan önleyecek anlayışlar geliştiriyoruz.  Bugün Emniyet Teşkilatımızın geldiği aşama hepimizi gururlandırmaktadır. Türk Polisi yalnızca ülkemizde değil, dünyada örnek gösterilen kurumlar arasındadır. Başarımızı, toplumun içinden gelen birileri olarak vatandaşlarımızla hemhal olmamıza, bunun yanında çağdaş polisliğe uyumlu, birlik ve beraberlik duygusu içerisinde hareket eden, Polis-Halk ilişkisini en üst seviyede tutarak, kanun hâkimiyetini sağlayan anlayışa borçlu olduğumuzu biliyoruz.” dedi. TÜRK POLİSİ CANINI FEDA ETMEKTEN ÇEKİNMEYECEK CESARETE SAHİPTİR Sözlerini sürdüren Tipioğlu, “Türk Polisi, Vatan, Millet ve Bayrak sevgisinin verdiği güçle görevini yaparken, bu değerlerin tehlikeye girme ihtimali karşısında, Aziz Milletimizin huzuru, güvenliği ve sağlığı için canını feda etmekten çekinmeyecek cesarete sahiptir. İçinde bulunduğumuz süreçte, toplumun sağlığı için milletçe verdiğimiz mücadelede en ön saflarda yerini almıştır. Aynı kararlılıkla görevini sürdürmeye devam edecektir. Bu vesileyle; Türk Polis Teşkilatımızın 175. Kuruluş Yıldönümünü kutluyor, görevi başında canlarını feda eden şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, şehitlerimizin bizlere emaneti olan aileleri ile kahraman gazilerimize ve emekli mensuplarımıza sağlık ve huzur temenni ediyor, değerli çalışma arkadaşlarıma ve ailelerine sağlık ve esenlikler diliyorum.” İfadelerini kullandı.

Kocaeli İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu Türk Polis Teşkilatının 175. Kuruluş Yıldönümünü dolaysıyla açıklamalarda bulundu. Tipioğlu, açıklamasında, Mensubu olmaktan gurur duyduğumuz Türk Polis Teşkilatımızın 175. Kuruluş Yıldönümünü kutluyoruz. Türk Polis Teşkilatı 1845 yılından bu yana, Aziz Milletimizden ve kanunlardan aldığı güç ile vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini sağlamak için gecesini gündüzüne katarak, fedakârca görev yapmaktadır. Ülkemizi ve milletimizi tehdit eden terör örgütleri ve geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı hedef alan uyuşturucu ile mücadele başta olmak üzere, kişilere ve mal varlığına karşı işlenen her türlü suçlarla mücadelemiz, güvenli yolculukları sağlamak üzere trafiğin düzenlenmesi, toplumsal olayların takibi gibi asli görevlerimizin yanında, kamuoyunun bilgilendirilmesi, çeşitli toplum kesimlerine eğitim verilmesi gibi, birlik, beraberlik ve dayanışmayı önceleyen bir anlayışla sosyal sorumluluk projeleri geliştirmekteyiz.  Aziz Milletimizin polisine olan güveni ve manevi desteği sayesinde, huzur ve güvenliğinin sağlanmasında gösterilen başarı, mensuplarımızın hukuk kuralları çerçevesinde fedakârca görev yapmalarının yanı sıra, eğitime ve modernizasyona verilen önem sayesinde gerçekleşmektedir.” dedi.

TÜRK POLİSİ YALNIZCA ÜLKEMİZDE DEĞİL, DÜNYADA DA ÖRNEK GÖSTERİLİYOR

Türk Polisi Aziz Milletinin hizmetkârıdır anlayışıyla, vatandaşlarımızın gönüllerine dokunmaya çalışıyoruz.” Diyen Tipioğlu, “Bize duyulan güven, verilen destek ile güvenlik hizmetlerini çağın teknolojisi ile yeniliyor, suçları oluşmadan önleyecek anlayışlar geliştiriyoruz.  Bugün Emniyet Teşkilatımızın geldiği aşama hepimizi gururlandırmaktadır. Türk Polisi yalnızca ülkemizde değil, dünyada örnek gösterilen kurumlar arasındadır. Başarımızı, toplumun içinden gelen birileri olarak vatandaşlarımızla hemhal olmamıza, bunun yanında çağdaş polisliğe uyumlu, birlik ve beraberlik duygusu içerisinde hareket eden, Polis-Halk ilişkisini en üst seviyede tutarak, kanun hâkimiyetini sağlayan anlayışa borçlu olduğumuzu biliyoruz.” dedi.

TÜRK POLİSİ CANINI FEDA ETMEKTEN ÇEKİNMEYECEK CESARETE SAHİPTİR

Sözlerini sürdüren Tipioğlu, “Türk Polisi, Vatan, Millet ve Bayrak sevgisinin verdiği güçle görevini yaparken, bu değerlerin tehlikeye girme ihtimali karşısında, Aziz Milletimizin huzuru, güvenliği ve sağlığı için canını feda etmekten çekinmeyecek cesarete sahiptir. İçinde bulunduğumuz süreçte, toplumun sağlığı için milletçe verdiğimiz mücadelede en ön saflarda yerini almıştır. Aynı kararlılıkla görevini sürdürmeye devam edecektir. Bu vesileyle; Türk Polis Teşkilatımızın 175. Kuruluş Yıldönümünü kutluyor, görevi başında canlarını feda eden şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, şehitlerimizin bizlere emaneti olan aileleri ile kahraman gazilerimize ve emekli mensuplarımıza sağlık ve huzur temenni ediyor, değerli çalışma arkadaşlarıma ve ailelerine sağlık ve esenlikler diliyorum.” İfadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.