19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Tır Hırsızları Çayırova'da Yakayı Ele Verdi

Çayırova 08.03.2017 - 13:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Tır Hırsızları Çayırova'da Yakayı Ele Verdi

Çayırova'da Azerbaycan uyruklu bir TIR şoförünü pompalı tüfekle tehdit ederek ellerini koli bandı ile bağladıktan sonra çekici, dorsesi, 800 dolar ve 400 TL parası ile cep telefonunu gasp ettikleri iddia edilen 3 kişi ile çalıntı TIR’ı satın alan 1 kişi polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. 19 Şubat günü  Çayırova'da meydana gelen olayda  Azerbaycan uyruklu bir şahıs yanına gelen kar maskeli şahıslar tarafından pompalı tüfekle tehdit edildi. Ardından elleri koli bandı ile bağlandıktan sonra çekicisi, dorsesi, 800 dolar ve 400 TL'si ile cep telefonu gasp edilmişti. Konu ile alakalı başlatılan soruşturma kapsamında Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri olaya karıştıkları tespit edilen Ş.Ç., Y.Y. ve S.D. isimli şüphelileri  İstanbul  Sultanbeyli'de düzenlenen operasyonla gözaltına aldı. Şüphelilerin olayda kullandıkları araç içinde yapılan aramalarda 1 adet av tüfeği, 12 adet av tüfeği fişeği, 2 adet kar maskesi, eldiven, sahte ehliyet ve 1 adet pala diye tabir edilen özel yapım bıçak ele geçirildi. Sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğüne götürülen şüphelilerin 27 Ekim 2016 günü  Gebze'den çalınan bir başka TIR'ın da faili oldukları, çaldıkları TIR'ı ise  Ankara Ostim Sanayi Sitesinde yedek parça işi yapan Ü.K. isimli şahsa 45 bin TL'ye sattıkları öğrenildi. Ü.K. isimli şahıs da sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü. Şüphelilerden Ş.Ç.'nin hırsızlık, resmi belgede sahtecilik ve dolandırıcılık suçlarından toplamda 2 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu öğrenildi. S.D. isimli şahsın ise mala zarar verme suçundan arandığı belirtildi. Emniyette işlemleri tamamlanan 4 kişi adliyeye sevk edildi.   Kaynak:Son Dakika.com

Çayırova'da Azerbaycan uyruklu bir TIR şoförünü pompalı tüfekle tehdit ederek ellerini koli bandı ile bağladıktan sonra çekici, dorsesi, 800 dolar ve 400 TL parası ile cep telefonunu gasp ettikleri iddia edilen 3 kişi ile çalıntı TIR’ı satın alan 1 kişi polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

19 Şubat günü  Çayırova'da meydana gelen olayda  Azerbaycan uyruklu bir şahıs yanına gelen kar maskeli şahıslar tarafından pompalı tüfekle tehdit edildi. Ardından elleri koli bandı ile bağlandıktan sonra çekicisi, dorsesi, 800 dolar ve 400 TL'si ile cep telefonu gasp edilmişti. Konu ile alakalı başlatılan soruşturma kapsamında Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri olaya karıştıkları tespit edilen Ş.Ç., Y.Y. ve S.D. isimli şüphelileri  İstanbul  Sultanbeyli'de düzenlenen operasyonla gözaltına aldı.

Şüphelilerin olayda kullandıkları araç içinde yapılan aramalarda 1 adet av tüfeği, 12 adet av tüfeği fişeği, 2 adet kar maskesi, eldiven, sahte ehliyet ve 1 adet pala diye tabir edilen özel yapım bıçak ele geçirildi. Sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğüne götürülen şüphelilerin 27 Ekim 2016 günü  Gebze'den çalınan bir başka TIR'ın da faili oldukları, çaldıkları TIR'ı ise  Ankara Ostim Sanayi Sitesinde yedek parça işi yapan Ü.K. isimli şahsa 45 bin TL'ye sattıkları öğrenildi.

Ü.K. isimli şahıs da sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü. Şüphelilerden Ş.Ç.'nin hırsızlık, resmi belgede sahtecilik ve dolandırıcılık suçlarından toplamda 2 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu öğrenildi. S.D. isimli şahsın ise mala zarar verme suçundan arandığı belirtildi. Emniyette işlemleri tamamlanan 4 kişi adliyeye sevk edildi.

 

Kaynak:Son Dakika.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.