GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Tır Şoförüne Müebbet !

Gebze 08.10.2018 - 14:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Tır Şoförüne Müebbet !

Adana'da aracına aldığı kadını bıçaklayarak öldürmesinin ardından cesedini Gebze’de araziye bırakan tır şoförü, müebbet hapis cezasına mahkum edildi.

Adana'da aracına aldığı kadını bıçaklayarak öldürmesinin ardından cesedini yaklaşık 850 kilometre uzaklıktaki Gebze’de araziye bıraktığı gerekçesiyle yargılanan tır şoförü hakkında karar çıktı. Adana 10. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmada, dava dosyasında araştırılacak başka husus kalmaması nedeniyle mahkeme savcısı, esas hakkındaki mütalaasını verdi. Yaşanan olayı hatırlatan savcı, sanığın kasten öldürme suçundan müebbet hapis cezası ile cezalandırılmasını, hırsızlık suçundan ise kesin ve inandırıcı delil bulunamadığı için beraatine karar verilmesini istedi.Son savunması sorulan Doğan Y. ise eski savunmalarını tekrarladığını belirterek, “Adalete sığınıyorum” dedi. Mahkeme heyeti sanığı, Neslihan Apa'yı kasten öldürme suçundan müebbet hapis cezasına mahkum edip, haksız tahrik ve iyi hal indirimi uygulamadı. Hırsızlık suçundan ise sanık hakkında beraat kararı verildi.  
Adana'da aracına aldığı kadını bıçaklayarak öldürmesinin ardından cesedini Gebze’de araziye bırakan tır şoförü, müebbet hapis cezasına mahkum edildi.

Adana'da aracına aldığı kadını bıçaklayarak öldürmesinin ardından cesedini yaklaşık 850 kilometre uzaklıktaki Gebze’de araziye bıraktığı gerekçesiyle yargılanan tır şoförü hakkında karar çıktı.

Adana 10. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmada, dava dosyasında araştırılacak başka husus kalmaması nedeniyle mahkeme savcısı, esas hakkındaki mütalaasını verdi. Yaşanan olayı hatırlatan savcı, sanığın kasten öldürme suçundan müebbet hapis cezası ile cezalandırılmasını, hırsızlık suçundan ise kesin ve inandırıcı delil bulunamadığı için beraatine karar verilmesini istedi.Son savunması sorulan Doğan Y. ise eski savunmalarını tekrarladığını belirterek, “Adalete sığınıyorum” dedi. Mahkeme heyeti sanığı, Neslihan Apa'yı kasten öldürme suçundan müebbet hapis cezasına mahkum edip, haksız tahrik ve iyi hal indirimi uygulamadı. Hırsızlık suçundan ise sanık hakkında beraat kararı verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.