19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Tırlar dualarla yola çıktı

Darıca 25.08.2017 - 15:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Tırlar dualarla yola çıktı

Suriyeli savaş mağdurlarının temel ihtiyaçlarını karşılamak üzere Türk Kızılay’ı ve Darıca Ak Parti İlçe Teşkilatı tarafından oluşturulan yardım tırları düzenlenen törenle yola çıktı.

Tırları uğurlamak için düzenlenen törene Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca Ak Parti Başkan Vekili Ufuk Acay, Türk Kızılay’ı İstanbul Şube Başkanı İlhan Yıldırım, Türk Kızılay’ı Çayırova Şube Başkanı Halil Keskinoğlu, Darıca Müftüsü Muharrem Bilgiç, Darıca Belediye Başkan Yardımcısı Metin Söylemez, Darıca Belediye Meclis Üyeleri, Darıca Ak Parti İlçe kadın ve gençlik kolları başkanları ve yönetimleri ile Darıca Ak parti İlçe yönetim kurulu üyeleri katıldı. Darıca AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cüneyt Şentürk’ün sunduğu törende Darıca Ak Parti Başkanvekili Acay, Türk Kızılay’ı Çayırova Şube Başkanı Keskinoğlu, Darıca Belediye Başkanı Karabacak, Darıca Kaymakamı Karaman ve Türk Kızılay’ı İstanbul Şube Başkanı Yıldırım birer konuşma gerçekleştirdiler. TEK TEMENNİ EL ELE BİRLİKTELİK Konuşmacılar verdikleri mesajda, “Bizle Darıca’da huzurlu ve barış içinde rahat bir yaşam sağlıyoruz. Ancak savaş mağduru Suriyeli mülteciler ızdırap içindeler. Herzeye ihtiyaçları var. Bu ihtiyaçları karşılamak üzere Darıca Ak parti İlçe Teşkilatı ve Türk Kızılay’ına destek olan tüm hayırsever işadamlarına ve kampanyanın her evresinde çalışanlara teşekkür ederiz. Kurban bayramı öncesi onların ihtiyaçlarını karşılamak bu iş için emek harcayanlara her iki cihanda dua karşılığı olsun. Dua ve sevapların en büyüğü insan sevindirmektir. Bu tırları sürecek olan şoför arkadaşlar belki de hayatlarının en mutlu yoluna çıkacaklar. Allah herkesten razı olsun.” denildi. Konuşmacılar Kurban Bayramından sonra yine 6 ile 10 tır arasında bu kez un yardımı için kampanyanın şekilleneceğini belirttiler. Darıca Merkez Camii önünde düzenlenen törende katılımcı protokol hatıra fotoğrafı çektirerek 6 tırı yolcu etti.
Suriyeli savaş mağdurlarının temel ihtiyaçlarını karşılamak üzere Türk Kızılay’ı ve Darıca Ak Parti İlçe Teşkilatı tarafından oluşturulan yardım tırları düzenlenen törenle yola çıktı.

Tırları uğurlamak için düzenlenen törene Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca Ak Parti Başkan Vekili Ufuk Acay, Türk Kızılay’ı İstanbul Şube Başkanı İlhan Yıldırım, Türk Kızılay’ı Çayırova Şube Başkanı Halil Keskinoğlu, Darıca Müftüsü Muharrem Bilgiç, Darıca Belediye Başkan Yardımcısı Metin Söylemez, Darıca Belediye Meclis Üyeleri, Darıca Ak Parti İlçe kadın ve gençlik kolları başkanları ve yönetimleri ile Darıca Ak parti İlçe yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Darıca AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cüneyt Şentürk’ün sunduğu törende Darıca Ak Parti Başkanvekili Acay, Türk Kızılay’ı Çayırova Şube Başkanı Keskinoğlu, Darıca Belediye Başkanı Karabacak, Darıca Kaymakamı Karaman ve Türk Kızılay’ı İstanbul Şube Başkanı Yıldırım birer konuşma gerçekleştirdiler.

TEK TEMENNİ EL ELE BİRLİKTELİK

Konuşmacılar verdikleri mesajda, “Bizle Darıca’da huzurlu ve barış içinde rahat bir yaşam sağlıyoruz. Ancak savaş mağduru Suriyeli mülteciler ızdırap içindeler. Herzeye ihtiyaçları var. Bu ihtiyaçları karşılamak üzere Darıca Ak parti İlçe Teşkilatı ve Türk Kızılay’ına destek olan tüm hayırsever işadamlarına ve kampanyanın her evresinde çalışanlara teşekkür ederiz. Kurban bayramı öncesi onların ihtiyaçlarını karşılamak bu iş için emek harcayanlara her iki cihanda dua karşılığı olsun. Dua ve sevapların en büyüğü insan sevindirmektir. Bu tırları sürecek olan şoför arkadaşlar belki de hayatlarının en mutlu yoluna çıkacaklar. Allah herkesten razı olsun.” denildi.

Konuşmacılar Kurban Bayramından sonra yine 6 ile 10 tır arasında bu kez un yardımı için kampanyanın şekilleneceğini belirttiler. Darıca Merkez Camii önünde düzenlenen törende katılımcı protokol hatıra fotoğrafı çektirerek 6 tırı yolcu etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.