19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

‘Tiryaki’siyiz! 1-0

Spor 19.11.2020 - 16:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

‘Tiryaki’siyiz! 1-0

DARICA G.B AĞRI’YI DEVİREREK ÜST ÜSTE 2.KEZ KAZANDI

Misli.com 3.Lig 2.Grup’ta mücadele eden temsilcimiz darıca Gençlerbirliği A.Ş, ligin 10.haftasında sahasında konuk ettiği Ağrı 1970 Spor’u son haftaların formda ismi Nebi Tiryakioğlu’nun golüyle 1-0 yenerek üst üste 2.galibiyetini aldı. Puanını 13’e yükselten ekibimiz, taraftarlarının yüreğine su serpti. 15 Temmuz Stadı’nda oynanan mücadelenin ilk yarısında topla daha çok oynayan taraf konuk ekip olsa da, iki takım da hücumda etkili olamadı. Mücadelenin ikinci yarısına da önde basarak başlayan Ağrı temsilcisine cezayı son haftaların formda ismi Nebi Tiryakioğlu kesti. 55.dakikada yakalanan kontra atakta süratini kullanarak rakip yarı sahaya geçen Metin, penaltı noktası üzerinde olan arkadaşı Çağrı’ya pasını verdi. Çağrı’nın güzel pasında arka direkte topla buluşan Nebi, çok klas bir vuruş yaparak topu 90’a gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi. GOLDEN SONRA ÇOK İYİ SAVUNMA Bu dakikadan sonra takım olarak topun arkasına geçerek çok iyi bir savunma yapan sarı yeşilliler, rakibine boş alan bırakmadı. Maçın kalan dakikalarında kalesini gole kapatan Darıca G.B sahadan 1-0 galip ayrılarak çok önemli bir 3 puanı daha hanesine yazdırmayı başardı. Haftayı 13 puanla 10.sırada kapatan Darıca G.B, Çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupası’nda Bandırmaspor’a konuk olacak.
DARICA G.B AĞRI’YI DEVİREREK ÜST ÜSTE 2.KEZ KAZANDI

Misli.com 3.Lig 2.Grup’ta mücadele eden temsilcimiz darıca Gençlerbirliği A.Ş, ligin 10.haftasında sahasında konuk ettiği Ağrı 1970 Spor’u son haftaların formda ismi Nebi Tiryakioğlu’nun golüyle 1-0 yenerek üst üste 2.galibiyetini aldı. Puanını 13’e yükselten ekibimiz, taraftarlarının yüreğine su serpti.

15 Temmuz Stadı’nda oynanan mücadelenin ilk yarısında topla daha çok oynayan taraf konuk ekip olsa da, iki takım da hücumda etkili olamadı. Mücadelenin ikinci yarısına da önde basarak başlayan Ağrı temsilcisine cezayı son haftaların formda ismi Nebi Tiryakioğlu kesti. 55.dakikada yakalanan kontra atakta süratini kullanarak rakip yarı sahaya geçen Metin, penaltı noktası üzerinde olan arkadaşı Çağrı’ya pasını verdi. Çağrı’nın güzel pasında arka direkte topla buluşan Nebi, çok klas bir vuruş yaparak topu 90’a gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi.

GOLDEN SONRA ÇOK İYİ SAVUNMA

Bu dakikadan sonra takım olarak topun arkasına geçerek çok iyi bir savunma yapan sarı yeşilliler, rakibine boş alan bırakmadı. Maçın kalan dakikalarında kalesini gole kapatan Darıca G.B sahadan 1-0 galip ayrılarak çok önemli bir 3 puanı daha hanesine yazdırmayı başardı. Haftayı 13 puanla 10.sırada kapatan Darıca G.B, Çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupası’nda Bandırmaspor’a konuk olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.