Tiyatro okulunda eğitimler başladı

Kültür-Sanat 26.12.2019 - 10:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Tiyatro okulunda eğitimler başladı

Çayırova Belediyesi Tiyatro Okulu’nda teorik ve uygulamalı eğitimler başladı. Hale Üstün, Hakan Güneri ve Behruz Firuzment gibi usta tiyatrocuların nezaretinde eğitimlerin başladığı ilk haftada yoğun talep gören Tiyatro Okulu,  gençlerin sanatsal alanda gelişmelerine  önemli katkı sunacak. Doğaçlama, sahne çalışması, grup içi iletişim egzersizleri, hareket , beden dili kullanımı, uyum ve ifade egzersizleri, koordinasyon, konsantrasyon , odak çalışması, zaman ve mekan kullanımı, yaratıcı süreç ve araştırma teknikleri, dinlenme egzersizleri, doğru nefes kullanım teknikleri, artikülasyon egzersizleri gibi eğitim ve beceri teknikleriyle gençlerin ve kadınların yeteneklerini keşfetmelerini sağlayan Tiyatro Okulu Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezinde kış mevsimi boyunca eğitimlerine devam edecek. Çayırova Belediyesinin bu alanda verdiği eğitimlerden çok memnun olduklarını ifade eden kursiyerler, Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’ye teşekkür ettiler.

Çayırova Belediyesi Tiyatro Okulu’nda teorik ve uygulamalı eğitimler başladı. Hale Üstün, Hakan Güneri ve Behruz Firuzment gibi usta tiyatrocuların nezaretinde eğitimlerin başladığı ilk haftada yoğun talep gören Tiyatro Okulu,  gençlerin sanatsal alanda gelişmelerine  önemli katkı sunacak.

Doğaçlama, sahne çalışması, grup içi iletişim egzersizleri, hareket , beden dili kullanımı, uyum ve ifade egzersizleri, koordinasyon, konsantrasyon , odak çalışması, zaman ve mekan kullanımı, yaratıcı süreç ve araştırma teknikleri, dinlenme egzersizleri, doğru nefes kullanım teknikleri, artikülasyon egzersizleri gibi eğitim ve beceri teknikleriyle gençlerin ve kadınların yeteneklerini keşfetmelerini sağlayan Tiyatro Okulu Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezinde kış mevsimi boyunca eğitimlerine devam edecek. Çayırova Belediyesinin bu alanda verdiği eğitimlerden çok memnun olduklarını ifade eden kursiyerler, Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’ye teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.