19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

TİYATRO ROZA ANADOLU’YA AÇILDI

Gebze 25.04.2017 - 09:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

TİYATRO ROZA ANADOLU’YA AÇILDI

Tiyatro Roza ekibi, Konya’da Tiyatroseverlerle buluştu

Gebze’nin önemli Tiyatro kulüplerinden biri olan Tiyatro Roza, Anadolu’ya açıldı. Gebze bölgesinde ve diğer illere giderek oyunlarıyla tiyatro severlerin gönlünde taht kuran Tiyatro Roza ailesi bu kez Anadolu insanıyla buluştu. Gebze’nin önemli Tiyatro kulüplerinden biri olan Tiyatro Roza, Anadolu’ya açıldı. Birbirinden farklı oyunlarıyla tiyatro severlerin gönlünde taht kuran Tiyatro Roza, turnelerine başladı. Geçtiğimiz günlerde turne kapsamında Konya’ya giderek iki gün boyunca burada kalan Tiyatro Roza ekibi, Konya’nın Yunak ve Akşehir ilçelerinde sahne alarak, Konyalıların beğenisini kazandı. GÜNDOĞDU, “2 GÜNDE 2 AYRI OYUN SERGİLEDİK” Roza Yönetmeni Bayram Gündoğdu, Konya turnesinden oldukça mutlu döndüklerini belirterek, “Akşehir’de Alişin Macerası oyununu 2 günde 2 binin üzerinde çocukla buluşturduk. Yunak ilçesinde ise Karanlıkta Açan Çiçekler oyununu sahneledik” dedi. Gündoğdu, bu sezon Elazığ, Sivas, Kayseri, Kütahya, Ankara ve Konya turnelerini gerçekleştirdiklerini de sözlerine ekledi.  
Tiyatro Roza ekibi, Konya’da Tiyatroseverlerle buluştu

Gebze’nin önemli Tiyatro kulüplerinden biri olan Tiyatro Roza, Anadolu’ya açıldı. Gebze bölgesinde ve diğer illere giderek oyunlarıyla tiyatro severlerin gönlünde taht kuran Tiyatro Roza ailesi bu kez Anadolu insanıyla buluştu.

Gebze’nin önemli Tiyatro kulüplerinden biri olan Tiyatro Roza, Anadolu’ya açıldı. Birbirinden farklı oyunlarıyla tiyatro severlerin gönlünde taht kuran Tiyatro Roza, turnelerine başladı. Geçtiğimiz günlerde turne kapsamında Konya’ya giderek iki gün boyunca burada kalan Tiyatro Roza ekibi, Konya’nın Yunak ve Akşehir ilçelerinde sahne alarak, Konyalıların beğenisini kazandı.

GÜNDOĞDU, “2 GÜNDE 2 AYRI OYUN SERGİLEDİK”

Roza Yönetmeni Bayram Gündoğdu, Konya turnesinden oldukça mutlu döndüklerini belirterek, “Akşehir’de Alişin Macerası oyununu 2 günde 2 binin üzerinde çocukla buluşturduk. Yunak ilçesinde ise Karanlıkta Açan Çiçekler oyununu sahneledik” dedi. Gündoğdu, bu sezon Elazığ, Sivas, Kayseri, Kütahya, Ankara ve Konya turnelerini gerçekleştirdiklerini de sözlerine ekledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.