19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Tokyo’da bir Çayırovalı!

Spor 11.09.2019 - 10:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Tokyo’da bir Çayırovalı!

Tokyo 2020 olimpiyatları Kota puan maçlarında görev yapmak üzere geçtiğimiz hafta sonunda Japonya/Tokyo Premier league Karate 1 maçlarına katılan Çayırovalı karate antrenörü ve Türkiye uluslararası Dünya A klasman hakemi Hazim Özdemir, Pazar günü yapılan final maçlarında mükemmel bir performans göstererek dikkatleri üzerine çekti. DÜNYA KARATE ŞAMPİYONASI’NDA GÖREV YAPACAK Türkiye Karate Milli Takımının 2020 Tokyo olimpiyatları mücadelesinde Hakem kadrosunda önemli bir görev üstlenen başarılı spor adamı Hazim Özdemir, bu sene Paris,Fas,Hırvatistan,Bosna Hersek gibi ülkelerde yapılan birbirinde zorlu maçlarda başarı ile görev yaparken, yıl sonuna kadar Moskova Premier League ve Şili/Santiago'da yapılacak olan Dünya Karate Şampiyonası’nda da ülkemizi temsil edecek.

Tokyo 2020 olimpiyatları Kota puan maçlarında görev yapmak üzere geçtiğimiz hafta sonunda Japonya/Tokyo Premier league Karate 1 maçlarına katılan Çayırovalı karate antrenörü ve Türkiye uluslararası Dünya A klasman hakemi Hazim Özdemir, Pazar günü yapılan final maçlarında mükemmel bir performans göstererek dikkatleri üzerine çekti.

DÜNYA KARATE ŞAMPİYONASI’NDA GÖREV YAPACAK

Türkiye Karate Milli Takımının 2020 Tokyo olimpiyatları mücadelesinde Hakem kadrosunda önemli bir görev üstlenen başarılı spor adamı Hazim Özdemir, bu sene Paris,Fas,Hırvatistan,Bosna Hersek gibi ülkelerde yapılan birbirinde zorlu maçlarda başarı ile görev yaparken, yıl sonuna kadar Moskova Premier League ve Şili/Santiago'da yapılacak olan Dünya Karate Şampiyonası’nda da ülkemizi temsil edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.