19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Tolga Zengin Bombası

Spor 17.12.2015 - 15:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Tolga Zengin Bombası

Beşiktaş'tan ayrılmayı gündemine alan Tolga Zengin'e Hami Mandıralı'dan sürpriz bir telefon geldi.

Sporting maçında yaptığı hata sonrasında Galatasaray derbisinde de forma giymeyen Tolga Zengin'in yerine Beşiktaş yönetimi arayışlara başladı. Tecrübeli kaleciyi zor döneminde arayanlar arasında Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel ve Onur Kıvrak da yer aldı. Fakat Tolga'ya sürpriz telefon ise Trabzonspor'da yeni dönemde teknik kadro içinde yer alması beklenen Hami Mandıralı'dan geldi. Mandıralı, Tolga'ya Beşiktaş'tan ayrılmak istemesi durumunda kapılarının kendisine her zaman açık olduğunu iletti. Tolga'nın devre arasında Beşiktaş'tan ayrılma konusunu düşündüğü ise gelen bilgiler arasında.
Beşiktaş'tan ayrılmayı gündemine alan Tolga Zengin'e Hami Mandıralı'dan sürpriz bir telefon geldi.

Sporting maçında yaptığı hata sonrasında Galatasaray derbisinde de forma giymeyen Tolga Zengin'in yerine Beşiktaş yönetimi arayışlara başladı.

Tecrübeli kaleciyi zor döneminde arayanlar arasında Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel ve Onur Kıvrak da yer aldı. Fakat Tolga'ya sürpriz telefon ise Trabzonspor'da yeni dönemde teknik kadro içinde yer alması beklenen Hami Mandıralı'dan geldi. Mandıralı, Tolga'ya Beşiktaş'tan ayrılmak istemesi durumunda kapılarının kendisine her zaman açık olduğunu iletti. Tolga'nın devre arasında Beşiktaş'tan ayrılma konusunu düşündüğü ise gelen bilgiler arasında.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.