TOLTAR’IN SPORA DESTEĞİ BAŞARI GETİRİYOR

Spor 18.01.2016 - 10:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

TOLTAR’IN SPORA DESTEĞİ BAŞARI GETİRİYOR

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, ilçedeki sportif faaliyetlere desteği meyvelerini vermeye devam ediyor.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın ilçedeki sportif faaliyetlere desteğini devam ettiriyor. Geçtiğimiz günlerde Antalya da Düzenlenen Wushu şampiyonasında Türkiye ikinciliği ve üçüncülüğü elde etmelerinden sonra bu sefer de futbola yaptığı destekle Dilovası Belediye Spor son maçında Kireçocaları Spor takımını yenerek Süper Amatör Lige yeniden yükseldi. İlçenin spor başarılı kulüplerinden Tavşancıl Sporda Amatör Küme A Gurubunda şampiyonluk mücadelesini sürdürerek son maçlarını kazanarak Süper Amatör Lige çıkma hesaplarını yapıyor. Amatör Küme C Gurubunda şampiyonluk maçına çıkarak Süper Amatör Lige çıkan Dilovası Belediye Sporun son maçında Kireçocakları ile oynadığı ve 4-3 kazandığı son maçında Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Dilovası Kaymakamı Hulusi Şahin, Belediye Başkanı Ali Toltar, İlçe Spor Müdürü Murat Babaaoğlu, Milli Eğitim Müdürü Murat Baba, Ak Parti İlçe Başkanı Osman Akbulut, Belediye Spor Külübü Başkanı Recep Laç, Meclis üyeleri Hamit Topçu, Halit Ekici ve Cemil Daşdemir ve çok sayıda spor sever katıldı. Futbolcular ve teknik heyet maç sonunda Belediye Başkanı Ali Toltar’a desteklerinden dolayı pankart açarak saha içini turladılar.   Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar yaptığı açıklamada “ İlçedeki sportif aktiviteleri maddi ve manevi destekteklerini esirgemediklerini, gençlerin  spora yönlendirilmesinin meyvelerini başarı ile aldıklarını söyleyerek; ”Sporun her türlüsüne elimizden geldiğince destek olmaktayız. Bu gün burada bir sevinci bir kez daha yaşıyoruz. Geçtiğimiz günlerde Antalya da Düzenlenen Wushu şampiyonasında Türkiye ikinciliği ve üçüncülüğü elde etmelerinden sonra bu sefer de futbol takımlarımız aynı başarıyı göstererek guruplarında şamyipon olarak süper amatör lige çıkmanın haklı gururunu bize yaşatıyorlar. Tüm futbolcu, teknik ekip ve yöneticilerimizi tebrik ediyorum” dedi. 
Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, ilçedeki sportif faaliyetlere desteği meyvelerini vermeye devam ediyor.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın ilçedeki sportif faaliyetlere desteğini devam ettiriyor. Geçtiğimiz günlerde Antalya da Düzenlenen Wushu şampiyonasında Türkiye ikinciliği ve üçüncülüğü elde etmelerinden sonra bu sefer de futbola yaptığı destekle Dilovası Belediye Spor son maçında Kireçocaları Spor takımını yenerek Süper Amatör Lige yeniden yükseldi. İlçenin spor başarılı kulüplerinden Tavşancıl Sporda Amatör Küme A Gurubunda şampiyonluk mücadelesini sürdürerek son maçlarını kazanarak Süper Amatör Lige çıkma hesaplarını yapıyor.

Amatör Küme C Gurubunda şampiyonluk maçına çıkarak Süper Amatör Lige çıkan Dilovası Belediye Sporun son maçında Kireçocakları ile oynadığı ve 4-3 kazandığı son maçında Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Dilovası Kaymakamı Hulusi Şahin, Belediye Başkanı Ali Toltar, İlçe Spor Müdürü Murat Babaaoğlu, Milli Eğitim Müdürü Murat Baba, Ak Parti İlçe Başkanı Osman Akbulut, Belediye Spor Külübü Başkanı Recep Laç, Meclis üyeleri Hamit Topçu, Halit Ekici ve Cemil Daşdemir ve çok sayıda spor sever katıldı.

Futbolcular ve teknik heyet maç sonunda Belediye Başkanı Ali Toltar’a desteklerinden dolayı pankart açarak saha içini turladılar.  

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar yaptığı açıklamada “ İlçedeki sportif aktiviteleri maddi ve manevi destekteklerini esirgemediklerini, gençlerin  spora yönlendirilmesinin meyvelerini başarı ile aldıklarını söyleyerek; ”Sporun her türlüsüne elimizden geldiğince destek olmaktayız. Bu gün burada bir sevinci bir kez daha yaşıyoruz. Geçtiğimiz günlerde Antalya da Düzenlenen Wushu şampiyonasında Türkiye ikinciliği ve üçüncülüğü elde etmelerinden sonra bu sefer de futbol takımlarımız aynı başarıyı göstererek guruplarında şamyipon olarak süper amatör lige çıkmanın haklı gururunu bize yaşatıyorlar. Tüm futbolcu, teknik ekip ve yöneticilerimizi tebrik ediyorum” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.