TOLTAR AK GENÇLERİ TEBRİK ETTİ!

Dilovası 02.11.2016 - 11:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

TOLTAR AK GENÇLERİ TEBRİK ETTİ!

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Semih Kaya’yı ve yönetimini Genel Merkez Teşkilat Performans Sistemi’nde Kocaeli’de 1. Türkiye Geneli’nde ise 9. olmalarından dolayı tebrik etti.

  Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Genel Merkez Teşkilat Performans Sistemi’nde 100 tam puan alarak 12 ilçe arasından birinci olan Dilovası AK Gençlerini tebrik etti. Genel Merkez Teşkilat Performans Sistemi’nde birinci olan AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kollarını makamında ağırlayan Başkan Toltar, Başkan Semih Kaya’ya çiçek hediye ederek tebrik etti. Toltar makamında ağırladığı AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Semih Kaya’ya ve yönetimine hitaben yaptığı konuşmada, “Gençliğimizin sesini Kocaeli’de ve Türkiye´de duyurarak bu haklı gururumuzun sahibi olan Gençlik Kolları Yönetimimizi tebrik ediyorum. Rabbim bu kutlu dava yolunda nice başarılı sonuçlar nasip eylesin inşallah." dedi. Başkan Kaya ise, “Çalışmalarımız sonucunda Teşkilat Performans Sisteminde, Ekim ayı içerisinde de 100 tam puan ile Kocaeli'de 1. ve Türkiye'de 9. sıraya yerleştik. Emeği geçen yönetici kardeşlerimden Allah razı olsun...” dedi.
Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Semih Kaya’yı ve yönetimini Genel Merkez Teşkilat Performans Sistemi’nde Kocaeli’de 1. Türkiye Geneli’nde ise 9. olmalarından dolayı tebrik etti.

 

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Genel Merkez Teşkilat Performans Sistemi’nde 100 tam puan alarak 12 ilçe arasından birinci olan Dilovası AK Gençlerini tebrik etti. Genel Merkez Teşkilat Performans Sistemi’nde birinci olan AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kollarını makamında ağırlayan Başkan Toltar, Başkan Semih Kaya’ya çiçek hediye ederek tebrik etti. Toltar makamında ağırladığı AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Semih Kaya’ya ve yönetimine hitaben yaptığı konuşmada, “Gençliğimizin sesini Kocaeli’de ve Türkiye´de duyurarak bu haklı gururumuzun sahibi olan Gençlik Kolları Yönetimimizi tebrik ediyorum. Rabbim bu kutlu dava yolunda nice başarılı sonuçlar nasip eylesin inşallah." dedi.

Başkan Kaya ise, “Çalışmalarımız sonucunda Teşkilat Performans Sisteminde, Ekim ayı içerisinde de 100 tam puan ile Kocaeli'de 1. ve Türkiye'de 9. sıraya yerleştik. Emeği geçen yönetici kardeşlerimden Allah razı olsun...” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.