19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Toltar, başarıyı ödüllendiriyor

Spor 20.01.2016 - 10:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Toltar, başarıyı ödüllendiriyor

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, başarılı sporculara desteği devam ediyor. Geçtiğimiz yıl aralık ayında Antalya’da düzenlenen Türkiye Wushu Kic Box Şampiyonasnda Türkiye2.si ve 3.sü olan sporcularla makamında görüşerek çeşitli hediyeler vererek ödüllendirdi.

Dilovası Belediyesi Spor Okulunun şampiyon öğrencileri Eyüpcan Yerlikaya ve Ayşegül Gülenç hocalarıyla Hasan Yıldız’la birlikte Belediye Başkanı Ali Toltar’ı makamında ziyaret ettiler. Belediye Başkanı Ali Toltar, şampiyonada Türkiye 2.si ve 3.sü olarak derece alan Eyüpcan Yerlikaya ve Ayşegül Gülenç ile   antrenörü Hasan Yıldız tebrik ederek kutladı. Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, “geçtiğimiz ay  Antalya da Düzenlenen Türkiye Wushu Kic Box Şampiyonasına katılarak büyük bir başarıyı gösterdiniz sizleri kutluyorum. Sporun her branşına elimizden geldiğince destek olmaktayız ve olacağız. ülke genelinde  İlçemizin sporda da ismini duyurmanız bizleri mutlu etmekte ve onurlandırmaktadır.  Sizlerden isteğimiz daha çok çalışıp Dilovası´nın adını başarılı bir şekilde duyurmaya devam etmenizdir. Türkiye genelinde spor müsabakalarında almış olduğunuz bu başarılar sizden sonra yetişecek sporculara örnek teşkil ediyor. Yavrularımız, gençlerimiz artık sportif başarılarla ilçemizin adını ülkenin her tarafında başarı ile duyurmaktadırlar. Sizlerin bu azmi ve gayreti bizleri mutlu etmektedir.  Belediye olarak her türlü imkânları sunmaya gayret edeceğiz İleride olimpiyat şampiyonlarının sizlerin içinden çıkacağına inanıyorum. Başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum” dedi.
Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, başarılı sporculara desteği devam ediyor. Geçtiğimiz yıl aralık ayında Antalya’da düzenlenen Türkiye Wushu Kic Box Şampiyonasnda Türkiye2.si ve 3.sü olan sporcularla makamında görüşerek çeşitli hediyeler vererek ödüllendirdi.

Dilovası Belediyesi Spor Okulunun şampiyon öğrencileri Eyüpcan Yerlikaya ve Ayşegül Gülenç hocalarıyla Hasan Yıldız’la birlikte Belediye Başkanı Ali Toltar’ı makamında ziyaret ettiler.

Belediye Başkanı Ali Toltar, şampiyonada Türkiye 2.si ve 3.sü olarak derece alan Eyüpcan Yerlikaya ve Ayşegül Gülenç ile   antrenörü Hasan Yıldız tebrik ederek kutladı.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, “geçtiğimiz ay  Antalya da Düzenlenen Türkiye Wushu Kic Box Şampiyonasına katılarak büyük bir başarıyı gösterdiniz sizleri kutluyorum.

Sporun her branşına elimizden geldiğince destek olmaktayız ve olacağız. ülke genelinde  İlçemizin sporda da ismini duyurmanız bizleri mutlu etmekte ve onurlandırmaktadır.  Sizlerden isteğimiz daha çok çalışıp Dilovası´nın adını başarılı bir şekilde duyurmaya devam etmenizdir. Türkiye genelinde spor müsabakalarında almış olduğunuz bu başarılar sizden sonra yetişecek sporculara örnek teşkil ediyor. Yavrularımız, gençlerimiz artık sportif başarılarla ilçemizin adını ülkenin her tarafında başarı ile duyurmaktadırlar. Sizlerin bu azmi ve gayreti bizleri mutlu etmektedir.  Belediye olarak her türlü imkânları sunmaya gayret edeceğiz İleride olimpiyat şampiyonlarının sizlerin içinden çıkacağına inanıyorum. Başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.