Toltar'dan müjde üstüne müjde!

Dilovası 01.11.2018 - 11:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Toltar'dan müjde üstüne müjde!

Dilovası Belediyesi Kasım Ayı Meclis Oturumu, Belediye ve Meclis Başkanı Ali Toltar, Belediye Meclis Üyeleri ve belediye birim müdürlerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Tavşancıl Mahallesi'nde bir parselin kiralanması, Diliskelesi Mahallesi'nde parselden geçen bir yolun iptal talebi, Muallimköy'de bir parselin 10 yıllığına kiralanması, Tepecik Mahallesi'nde mülkiyeti belediyeye ait bir taşınmazın 10 yıllığına kiralanması, belediyeye ait atıl durumdaki araçların hurdaya çıkarılması Dilovası Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantısının gündem maddeleri olarak sıralandı. Yoklama, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan Dilovası Belediyesi Kasım Ayı Meclis Oturumunun açılış konuşmasını Belediye ve Meclis Başkanı Ali Toltar yaptı. Toltar konuşmasında, "Tüm dünya bir araya gelerek ülkemizi parçalama girişimlerini bizde Türk Milleti olarak dillere destan bir kurtuluş mücadelesi vererek püskürttük. Yokluğa ve yoksulluğa rağmen cumhuriyetimizi kurduk. Bu kurtuluş ve kuruluş mücadelesinde canlarını kaybeden şehitlerimizi rahmetle anıyorum. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı bizim için en önemli gündür. Bu vesile ile hepinizin bayramını kutlarım. Ayrıca muhtarlarımızın da gününü tekrar kutlarım. Adını İstanbul'dan alan 3.Havalimanımızın da hizmete açılışı ülkemize hayırlı olmasını temenni ederim. Emeği geçen herkese şükranlarımızı ve teşekkürlerimizi bir borç biliriz." dedi. KÖMÜRCÜLER OSB’YE BAŞINDAN BERİ BİZDE KARŞIYDIK Meclis ve Belediye Başkanı Ali Toltar meclis gündemine geçmeden önce yaptığı konuşmada sosyal medyada belediyeyi ve şahsını yıpratmak üzere malzeme yapılan Kömürcüler OSB üzerine de açıklamalar yaptı. Toltar açıklamasında, "Son dönemde Kömürcüler OSB hep gündemde. Bu kuruluşun ilçemizde kurulması talihsizliktir. Kurulduğu nokta yanlıştır. Rüzgâr açısından ters bir yerde. Psikolojik bir olumsuzluk etkisi var. Başından beri kuruluşuna bizde karşıydık. Ancak yasal yollarla bakanlığımız tarafından bir şekilde kurulmuş zamanın yerel yönetimleri de bu kuruluş için izinleri vermiştir. En kısa zamanda, demokratik ve hukuk yoluyla Kömürcüler OSB'nin kaldırılması ile ilgili mücadele veriyoruz. Daha uygun bir alana taşınması en azından Dilovası dışına tahliyesini sağlamak üzere valimiz, büyükşehir belediyemiz, bakanlarımız ile görüşmelerimiz sürüyor. Gerek belediye olarak gerekse şahsım olarak uğraşımız devam edecektir. Ancak sosyal medyada bu durumu kullanarak siyaset yapılmasına karşıyım. Yerel yönetim olarak biz görevimizi yaparken bu durumu siyasi malzeme olarak kullanılması etik değildir. Halkımızın yanındayız. Tabi seçimler yaklaşıyor. Birileri konuşup bizi yıpratacak. Ama birileri konuşur AK Parti yapar." dedi. YAKINDA VATANDAŞIN TAPULARINI DAĞITACAĞIZ. Başkan Toltar, “Mimar Sinan Mahallesi’nde 15 yıldır kangren haline gelen şuurlandırılma sorununu da çözdük. Bunun müjdesini sizinle şimdi burada paylaşıyorum. Yakında vatandaşın tapularını dağıtacağız. Son Maliye Bakanımız Naci Ağbal ile yaptığımız görüşmeler sonunda 18. Madde uygulaması yaparak herkesin tapuları verilecek ve herkes yerini bilecek." sözlerine yer verdi.   HABER: ADNAN AYVAZ
Dilovası Belediyesi Kasım Ayı Meclis Oturumu, Belediye ve Meclis Başkanı Ali Toltar, Belediye Meclis Üyeleri ve belediye birim müdürlerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Tavşancıl Mahallesi'nde bir parselin kiralanması, Diliskelesi Mahallesi'nde parselden geçen bir yolun iptal talebi, Muallimköy'de bir parselin 10 yıllığına kiralanması, Tepecik Mahallesi'nde mülkiyeti belediyeye ait bir taşınmazın 10 yıllığına kiralanması, belediyeye ait atıl durumdaki araçların hurdaya çıkarılması Dilovası Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantısının gündem maddeleri olarak sıralandı. Yoklama, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan Dilovası Belediyesi Kasım Ayı Meclis Oturumunun açılış konuşmasını Belediye ve Meclis Başkanı Ali Toltar yaptı. Toltar konuşmasında, "Tüm dünya bir araya gelerek ülkemizi parçalama girişimlerini bizde Türk Milleti olarak dillere destan bir kurtuluş mücadelesi vererek püskürttük. Yokluğa ve yoksulluğa rağmen cumhuriyetimizi kurduk. Bu kurtuluş ve kuruluş mücadelesinde canlarını kaybeden şehitlerimizi rahmetle anıyorum. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı bizim için en önemli gündür. Bu vesile ile hepinizin bayramını kutlarım. Ayrıca muhtarlarımızın da gününü tekrar kutlarım. Adını İstanbul'dan alan 3.Havalimanımızın da hizmete açılışı ülkemize hayırlı olmasını temenni ederim. Emeği geçen herkese şükranlarımızı ve teşekkürlerimizi bir borç biliriz." dedi.

KÖMÜRCÜLER OSB’YE BAŞINDAN BERİ BİZDE KARŞIYDIK

Meclis ve Belediye Başkanı Ali Toltar meclis gündemine geçmeden önce yaptığı konuşmada sosyal medyada belediyeyi ve şahsını yıpratmak üzere malzeme yapılan Kömürcüler OSB üzerine de açıklamalar yaptı. Toltar açıklamasında, "Son dönemde Kömürcüler OSB hep gündemde. Bu kuruluşun ilçemizde kurulması talihsizliktir. Kurulduğu nokta yanlıştır. Rüzgâr açısından ters bir yerde. Psikolojik bir olumsuzluk etkisi var. Başından beri kuruluşuna bizde karşıydık. Ancak yasal yollarla bakanlığımız tarafından bir şekilde kurulmuş zamanın yerel yönetimleri de bu kuruluş için izinleri vermiştir. En kısa zamanda, demokratik ve hukuk yoluyla Kömürcüler OSB'nin kaldırılması ile ilgili mücadele veriyoruz. Daha uygun bir alana taşınması en azından Dilovası dışına tahliyesini sağlamak üzere valimiz, büyükşehir belediyemiz, bakanlarımız ile görüşmelerimiz sürüyor. Gerek belediye olarak gerekse şahsım olarak uğraşımız devam edecektir. Ancak sosyal medyada bu durumu kullanarak siyaset yapılmasına karşıyım. Yerel yönetim olarak biz görevimizi yaparken bu durumu siyasi malzeme olarak kullanılması etik değildir. Halkımızın yanındayız. Tabi seçimler yaklaşıyor. Birileri konuşup bizi yıpratacak. Ama birileri konuşur AK Parti yapar." dedi.

YAKINDA VATANDAŞIN TAPULARINI DAĞITACAĞIZ.

Başkan Toltar, “Mimar Sinan Mahallesi’nde 15 yıldır kangren haline gelen şuurlandırılma sorununu da çözdük. Bunun müjdesini sizinle şimdi burada paylaşıyorum. Yakında vatandaşın tapularını dağıtacağız. Son Maliye Bakanımız Naci Ağbal ile yaptığımız görüşmeler sonunda 18. Madde uygulaması yaparak herkesin tapuları verilecek ve herkes yerini bilecek." sözlerine yer verdi.

 

HABER: ADNAN AYVAZ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.